11

Otroligt vad ett par diskhandskar kan göra. Vips så har jag rena tallrikar. Häpnadsväckande vad en rökfri lägenhet kan göra för hälsan. Nikotinfritt på Sinsenveien.

Om butiken inte har lingongrova så får det bli polarbröd, och om köttfärsen luktar surt så blir det fiskpinnar. Undrar hur många fiskpinnar jag ätit i mitt liv. Eller nej, jag vill inte veta.

10

Inatt sov jag femton timmar... Helt utmattad efter jobb, jobb, jobb. Hade mitt livs värsta mardröm, ringde gråtandes till pappa kl fyra inatt. Aldrig varit med om något liknande...

Nu är det nya tag! Har sakta men säkert fått lite mer ordning i lägenheten, ska strax hoppa in i duschen och sedan bär det av till Kimsey.

Toodels.

9

Hej hej.

Vet inte riktigt vad jag ska skriva? Kände bara att det var dags att skriva NÅGOT.

I helgen var jag på fest med jobbet, i en stuga mitt ute i ingenstans. Vi åt grillat och drack litervis med vin. Det fanns även en golfsimulator där, och en skjuta-ankor-simulator. Anyways, det var kul.



Något mindre kul är att min älskade pojkvän har stukat foten, och går numera runt med kryckor. Han säger att jag inte får ge honom massor med sympati (men det gör jag ändå), men att springa runt och hämta kaffekoppar/vattenglas, det kan jag däremot göra. Hemma från jobbet är han också. Min kryckman.

Resa till Sverige blir det nog också. Gamla goda minneskonserten.

8

Ut och ta en cigg i regnet. Brr.

7

Runt halv sju slocknade jag igår, vaknade för ca 1,5 timme sen med linser i, smink på och en hemsk andedräkt. God morgon!

Har ätit ett äpple, en banan och lite mörk choklad men är fortfarande hungrig. Omelett och mackor får det bli. Och en stor kopp kaffe.

Har inga planer för idag, det är lite tråkigt. Gör istället upp planer för framtiden.

Uppdatering kl 14:
Om fyra timmar ska jag gå och se Alice in Wonderland 3D med Kim. Det ser jag fram emot! Nu ska jag ut och ta en cigg i solskenet.

RSS 2.0