176

I brist på annat; kolla den här bjässen till gurka jag och Jannika hittade på Ica för ett tag sedan. KÖPTE VI DEN, TROR NI? ;)


175





Gud vad lugnt det varit på festfronten. Två vita veckor (med den kommande helgen inräknad) kan ju vara välbehövligt ibland. Nästa helg däremot, då blir det så jävla mycket fest!! ;D Först utgång med tjejerna på fredagen och sedan utgång med jobbet på lördagen.

174

Jag är ute på jävligt tunn is nu. Med många känslor inblandade, med mitt hjärta som insats, så är det mycket som står på spel. Kärleken förblindar mig som vanligt och allt jag kan göra nu är att lita på att Han tar emot mig.

Åh, jag vet inte jag alltså. Jag vet att jag är dum, kanske rentav masochistisk, men samtidigt är jag ju så kär, och det känns ju så otroligt bra när jag är med honom.

Frågan är; vart leder det här? Kommer min dröm (som han den här gången inte avvisat helt) bli besannad? Kommer kärleken övervinna allt?

Det får bara tiden utvisa... Om fyra veckor kommer han, om allt går i lås, i alla fall hit. Ser fram emot det så sjukt mycket.

173

Dags att packa väskan. Duscha först, komma ner lite i varv. Imorgon bär det av till Oslo igen, can't wait!!!



Jag och min vän Morten för cirka två veckor sedan, på min reunionfest. Se så glada vi är.

172

Efter två timmars tennis nu på kvällen är man ganska slut. En välförtjänt vinst för min och Jalles del, och larmet som går igång en timme för tidigt. Tre killar och jag som planerar att bara skita i allt och bila ner till Italien, men som istället kommer överens om tennis nästa onsdag igen, och att festa tillsammans snart.

Nu är det väl tänkt att jag ska hoppa in i duschen, och sedan sova. Imorgon är det nya tag, och så en timme badminton efter jobbet. Den eviga rastlösheten tar aldrig slut, och den avlägsna önskan om att bara ligga hemma en hel dag och ladda upp batterierna finns där någonstans...

Godnatt kära vänner.

171




Från i fredags, galen kväll! We sure know how to dance Pillan. We sure know how to partayyy. ;D Nu är det bara att tagga inför London om några veckor! Kommer bli AWESOME! :) :)


170

Det har varit tyst här på bloggen. Helt enkelt för att jag inte vetat vad jag ska skriva (och pga att jag inte varit hemma särskilt mycket). Det har varit en salig blandning av skuldkänslor, nyfunnen kärlek, strul med jobbet, fest och sömnbrist, och också en del tårar (andras och mina egna). Jag bröt ihop idag, kunde inte sluta gråta, för första gången på väldigt länge. Glad för att Jannika fanns där. Nu är bara frågan vad som händer härnäst.

Jag ska i alla fall tillbaka till Oslo på fredag, stannar där över helgen. Tillbaka till min stora kärlek.

169



Så jäkla mycket party den här låten är. Speciellt med mina nya högtalare - hallå bas. ;D

168

Tillbaka från Oslo, många nya tankar och känslor rikare. Kommer hem till ett på flera sätt nytt liv. Trots allt det jävliga försöker jag se positivt på det. Går sådär.


167



Älskade tjejer i kassan som förgyller mina dagar på jobbet! Jannika, Tessan, Johanna, Elin, Michelle och Kim, ni är guld värda! <3

166

Jo förresten, på lördag ska jag till Oslo (de flesta vet väl redan det). Återträff med flera från förra jobbet, har ju inte träffat dem på allt från ett halvår upp till ett år... Det ska bli så kul, men samtidigt lite nervöst. Onsdag nästa vecka kommer jag tillbaka till Norrköping!



Min allra första utgång i Oslo, för över tre år sedan. Vi hamnade på en gayklubb. Jag pratade tydligen "jättebra" norska efter att ha varit där i en vecka... Säkert. ;D Galen kväll var det i alla fall. Sedan började jag jobba på Meny, träffade en norrbagge och resten vet ni.

165

Jag är så arg och besviken, men samtidigt övertygad om att jag gör rätt i att sluta på K-Rauta. Jag har blivit så illa behandlad, och trots att det finns flera jag tycker väldigt mycket om där, så ska det bli skönt att komma därifrån. Det får bli en nystart för mig helt enkelt...


164



Idag har jag haft privilegiumet att cykla i ösregn både till och från jobbet. Längtar inte alls till soliga dagar som denna på bilden.

163








Trädgårn och senare Hugo med Jannika och bröderna Vahter i onsdags. Skönaste gänget! :)


162



I lördags blev det lite festligheter med folk från jobbet. Grillspett, öl och en jävla massa dans så svetten rann. Igår var jag ganska trött. Idag luktar jag vitlök efter min köttfärssås a'la Anna som jag förtärde för en stund sedan. Nu väntar två lediga dagar!

(Men innan jag kan slappna av måste jag städa inför Martins ankomst imorgon... Puh)

RSS 2.0