275

I söndags blev det shoeshopping med finaste Jannika. Dessa pjucks fick följa med mig hem;




Med diverse rabatter kostade de tillsammans 719 kr. Man tackar...

Idag var jag hos frisören i svindlande fem timmar. Det var som väntat inte det lättaste att gå från rödhårig till blond, men hon gjorde ett riktigt bra jobb... Så nöjd :)



Fan vad trött jag är på min förkylning nu... Jag var inte kartig när jag vaknade idag, lär inte vara det imorgon heller. Bara det inte blir värre.

Så omotiverad till att plugga nu.

274

Ganska så svart humor... Men fasen vad jag garvade åt den här bilden.


273

Ibland är det den som skrattar mest som mår jävligast...


272

Vilken annorlunda vecka! Massa jobb och massa plugg, det är första gången jag kan pusta ut nu... Imorgon ska jag bara fokusera på jobbet och senare på den goda maten, det goda vinet och det trevliga sällskapet och ännu senare den bra musiken och det pulserande utelivet.

...Trots stress och tvivel på mig själv så är jag enormt tacksam för det höga tempot, det betyder att jag inte har tid att tänka efter eller känna.


273

Jag och nicko på Hugo förra fredagen. :) det var en bra kväll, med ett ännu bättre avslut... Efterlängtat. Den här helgen blir lugn men sen rullar festerna på, awesome!


272

The path of totality med Korn - kärlek!! Hårdrock och dubstep, kan det bli bättre? :) Det är vad jag sysselsätter mig med på tåget just nu...


271

Kolla in tävlingen hos Hiilen där man kan vinna finfina produkter från Make Up Store! ;)


270

Det gör ont att se människor man älskar inte komma överens. Som verkligen borde ta vara på varandra. Familj och vänner är så viktigt...

Imorgon ska jag till Oslo. Jag ska plugga spanska på tåget och förhoppningsvis går det bra. Träffa Kim igen, blandade känslor såklart. "Never allow someone to be your priority while allowing yourself to be their option", note to self...

269

Underbar kväll med Cb och Jalle. Fotboll, käk, öl och massa snack och skratt. :) <3

268

Nu på våren kommer jag läsa spanska och litterär gestaltning, och det känns så jävla bra samtidigt som jag tvivlar lite på mig själv i vanlig ordning. Kommer få pussla för att få tiden att räcka till. Har beställt kurslitteratur nu i alla fall och ser fram emot att kunna sätta igång.

I slutet av månaden blir det avfärgning, och jag kommer ett steg närmare att bli blond igen... Idéerna till tatuering flödar dessutom...



Jag tror att jag skulle kunna tycka om Dig väldigt mycket, men jag är ganska säker på att du inte känner detsamma, så jag låter bli att tänka i de banorna (bortsett från just nu). Jag måste även släppa taget om det gamla och det är lättare sagt än gjort.

Kärlek förgör mig och kärlek helar mig.

Och varför ska det vara så svårt att hålla i mina pengar? Jag försöker verkligen, men det känns mer eller mindre hopplöst. Jag har kunnat spara tidigare, varför går det inte lika bra nu?

Porter Robinson, mitt senaste musikfynd. Check him out! Förbaskat söt är han också, och om jag har turen att gå på en spelning med honom (låt oss säga på Tomorrowland i Belgien, hoppas hoppas) så skulle jag bli fruktansvärt lycklig.


267

Man försöker finna sin väg här i livet. Förändra det som inte fungerar, hålla fast vid det som betyder något. Slåss med näbbar och klor för att skydda de man älskar. Glömmer bort att skydda sig själv...

Jag är trött på detta känslomässiga kaos som jag tvingas uppleva dag efter dag. Ibland gör det så ont, ibland värker hjärtat och man kippar efter andan, tänker "det här går inte längre", sedan skjuter man allt åt sidan, förtränger och intalar sig själv att man mår ganska bra.

Jag borde inte vara ensam.

266



Nä nu vill jag bli blond igen. Och skaffa mig en till tatuering.

265

Oj oj, sicken bakisdag. Fest för hela slanten igår, och utgång... Massa alkohol, nytt folk, konstigt folk, ett återseende. Sov inte många timmar och så två timmars tennis idag, jag spelade otroligt nog väldigt bra, vinsten var ett faktum.

Hade lite tid över innan spårvagnen gick igår, hamnade på Vila. Kunde liksom inte låta bli, en tröja, en topp, ett halsband och ett gäng armband fick följa med mig hem. Lovely!

Nu har jag köpt tågbiljetter, om 13 dagar ska jag till Oslo igen. :)

RSS 2.0