86

Deppfredag. Fick inte jobbet. Tänker på en viss kille. Känner mig helt plötsligt lite ensam. Blir irriterad för att jag sabbar för mig själv...

Morgondagen får bli bättre... Ja det blir den garanterat. Laddat upp med vin och cider, och outfiten är klar. Återkommer helt enkelt då.

85



Trall la laa. Folk trodde det hade börjat en ny tjej i kassan idag. ;) Men det var ju bara lilla jag!

Imorgon blir det en jävligt jobbig arbetsdag. Ensam 15.00-20.15. Buu för det. Kanske ut och ta någon öl senare på kvällen som plåster på såren. Hur som helst; tatueringsmässan och inflyttningsfest på lördag. Nu äre spikat.

Snart ska jag även tvätta kläder. Datum ej spikat.

Känner mig ganska tillfreds med livet just nu. Det är såklart en del jag saknar, och mycket jag hoppas på, men det är okej. Koncentrerar mig på så mycket annat nu, som mig själv, och mina vänner. Söta fina vänner.

84

Det blev lite tidigare än väntat... Men ja, nu har man alltså skaffat sin första tatuering! Gud vad nervös jag var på eftermiddagen. Tack Rebecca för att du fanns där och lugnade ner mig, och tack syster yster som kom förbi!! Båda såg så oroliga ut när jag i början blev lite yr och var tvungen att lägga mig ner. ;) Det gick bättre efter det lyckligtvis. Känns så jävla bra just nu! Äntligen!



Omplåstrad och öm. MEN SÅ VÄRT DET.

83



Då var man blondin. Känns ovant, men förändring är kul! Blev inbjuden till inflyttningsfest av min frisör dessutom, så kanske man ska dit. Får se vad mina kära vänner säger.

Umgåtts lite med Adam idag. Det blev årets första glass på Halvars. Stack förbi Lucky 7 och snackade med dem, så jag ska dit imorgon igen. Kolla på när jag kan göra tatueringen. Jiho!

Ikväll blir det Munken med Jannika. Det blir la trevligt!

82

Avrundade en lång arbetsvecka med lite shopping och ett par cider på Trädgår'n.



Bland annat fick dessa sötnosar följa med hem.

Men ja. Dags för en ny vecka! Innehållsrik och spännande blir den. Imorgon ska det sättas upp hyllor i lägenheten och senare ska jag träffa Paul. På tisdag ska jag som sagt klippa mig och göra ljusa slingor. På onsdag ska jag på arbetsintervju. Torsdag och fredag jobbar jag. På lördag vankas det fest. Får se om det dyker upp något mer under veckans gång.

Avslutningsvis; karlar...

81

Jaja, nya tag. Mycket på gång nu. Jobbar och står i. Njuter av singellivet till fullo. Vårkänslor.

Igår blev det en sväng förbi smygpremiären av Trädgår'n. Idag blir det grillning i gamla goa Skärblacka. Får se vad som händer imorgon?

Försöker att leva i nuet, orkar inte älta det gamla. Orkar inte noja över vad som kunde ha blivit. Anna 2.0 är på ingång... Klippning och slingning på tisdag, tatuering är i alla fall någorlunda inom räckhåll.

Bilder från i lördags har uteblivit pga seg jävla Jannika. ;)

80

Hopplös är jag. Jag vill så mycket, men klarar inte att genomföra det. Gör bara fel. Ge mig styrka...


79

Det kan bara bli bättre nu.

Afterwork i onsdags, och det var awesome! Oslagbar kväll, och så härligt spontan. Igår var jag däremot inte så kartig, men det var värt det.

Imorgon är det på't igen. Det har potential att bli en bra kväll det också. Bilder utlovas.

Nu kommer Johanna strax hit. Måste få i mig lite middag känner jag. Eller ja, det blir macka, kokt ägg och yoghurt. Smaskens!

78




Bra bilder, jag vet. 699 kr respektive 399 kr på Scorett. Har köpt en svart kavaj (min andra är på vift, kanske jag aldrig ser den igen) och ett par röda chinos också. Nu är det köpstopp för fröken Anna aka Inabritt. I feel sorry for you sparkontot.

77





Det var awesome igår! Började förfesta tidig eftermiddag, P2 och shots. Drog sedan vidare för att äta tapas ute med jobbet. Maten var okej. Bartendern gjorde grymma drinkar åt mig. Vidare till Hugos där det dansades lite. Efter det stack jag till en kompis, där jag sov. :) Vill göra om det här snart igen!

76



Mina svarta klassiska pumps jag varit på jakt efter länge har hittat hem till mig. Osäker på storleken dock, 38:an glappade och de här är lite tighta framme vid tårna, men i och med att det är läder kommer det ju töja ut sig lite. Får galoppera omkring här hemma innan jag bestämmer mig. Vill ju så gärna ha de ikväll.

75

Äntligen! Ledighet!

Det kommer bli en totally awesome helg. Imorgon står tennis, shopping och Världens Bar på schemat. Lördag blir det fest för hela slanten. Söndag, ja det snackades om att gå och se fotboll då. Så vi får se hur det blir med det. Men i alla fall, lördagen blir nog ganska galen. P2, shotrace (som jag inte kan minnas att jag sagt att jag ska vara med på, men vi kör på det), tapas med jobbet och sen utgång. I just den ordningen.



Bild från augusti förra året. Efter Lars Winnerbäck-konserten och några cider på Hard Rock Café med Olivia. Jag var ganska full där. Hade precis gjort plats till lite fyllekäk (så att säga), strax innan taxiresan hem då chauffören lurade oss på femtio kronor.

Jag har för övrigt vänt på dygnet. Uppe alltför sent, sover så länge som möjligt (många stängningar på jobbet på sistone). Sitter just nu och lyssnar på Lupe Fiasco. Ser på mina älskade tv-serier. Tänker på livet typ. Väntar på att bli trött.


RSS 2.0