28

Det har varit två konstiga dagar. Gårdagen började bra med kosefrukost, fortsatte jävligt dåligt och blev bättre mot slutet. Då åt vi grillspett och korv, och pussades. Jag och Kim alltså.





Idag har varit en dålig dag. Deprimerad och jävlig. Försökte hålla skenet uppe på jobbet. Jag vill ju bara att allt ska vara bra...  

Blev bättre när jag träffade söta Emelie. Vi köpte fika på Wayne's Coffee som vi tog med till parken. För min del blev det chailatte och scones m. färskost och sylt. Emelie tog en caffelatte med sojamjölk. Det var väldigt gott, men jag blev väldigt mätt. Sådär äckelmätt ni vet? Välbehövligt tjejsnack i nästan två timmar. Skönt att någon står på min sida för en gångs skull. Kommer sakna dig!

Blev vårrullar när jag kom hem, och moreller och ett nytt Woman till efterrätt. Gör mitt bästa för att fokusera på allt annat just nu. Måste göra planer för helgen, annars går jag under...


27

Hej vänner och fiender, och allt mittemellan. När jag för en gångs skull har det städat och fint hemma hos mig (faktum är att jag hållt det städat och fint en stund nu) så tänkte jag visa utvalda delar av min lägenhet! Exciting x 381402384012! I alla fall för mina vänner som ännu inte sett hur jag bor.



Visar i och för sig inte så väldigt mycket av själva lyan, men det här är i alla fall min skohörna, det första man ser när man kommer innanför dörren. Är det inte vackert?



Min bokhylla och lite av min säng. Till vänster ser ni några hyllor som jag köpte i november. De står tydligen bra där. Några tavlor som jag inte orkat hänga upp gör dem sällskap. En glimt av min tennisväska som jag fick av pappa i april. Längst ner ligger Johannas skärp. När du kommer hem ska du få tillbaka det.



Mitt matbord. På stolen till vänster hänger Kims kläder, på den till höger hänger mina. Två tomater i skålen för de som undrar.



Min utsikt. Tur att man har privacy, eller hur! Kaktusar är de enda växter som överlever hemma hos mig. Fotografi på mig när jag gick i trean på gymnasiet, och ett stycke Nasse, min älskade gris som jag haft i många år nu.



Och slutligen, badrummet. Mina älskade tvättmedelsburkar. Eller vad man ska kalla dem. Åh. De är så fina. Och kolla, jag har mina tops i en liten tygpåse! Hur sött!?

Kanske kommer det fler bilder någon annan gång. Ni skulle fått se min tv-hörna, men det var så dammigt där. Och diskbänken var inte heller så väldigt spännande. Jo förresten! Ni kan ju få se innehållet i mitt kylskåp. Jämfört med hur det kan se ut därinne annars så är det ganska fullt.




Där ser man. Nu får det räcka för den här gången! Hoppas ni tyckte det var i alla fall lite intressant. Pyttelite?

26

Tusen tankar i huvudet just nu. Minnen och nostalgi, framtidsplaner och hopp, även förvirring och rädsla. Saknad. Lycklig för det jag har. Det ät totalt kaos, alltför många känslor i omlopp. Blir matt... Vill bara få ut allt, men är det någon som lyssnar?

25

Totalt omotiverad att göra något som helst. Prövade att sola förut, låg där ute en timme, jag var så sjukt rastlös hela tiden! Rökte tre cigaretter bara för att ha något att göra.

Planerar för fullt. Vill att allt ska hända NU, NU, NU.

Får paket från nelly.no inom några dagar. Lägger självklart upp bilder! Tror och hoppas att jag blir nöjd med grejorna. 3 ting blev det förresten.

Jag har haft en slapp och skön helg med Kim. Igår krossade jag honom i pingis. Jag gjorde en ganska stilig segerdans, om jag får säga det själv. Senare blev det spagetti och köttfärssås a'la Kim.

Nu ska jag vila lite.

24

Hej söta!

Sitter och mumsar på lite blåbär och plommon nu. Väldigt gott. Kluddrar i min nya fina resbok. Som ni kan se är den rosa, och den ska fyllas med allt möjlig information. Eftersom ingen ville gissa vad jag ska spara pengar till så håller jag er på sträckbänken tillsvidare. Eller de som har varit uppmärksamma eller känner mig vet väl. Antar jag.



Snart får jag sätta lås på plånboken. Alternativt vara utan mat i tre veckor. Fast så farligt är det faktiskt inte, jag hade mycket mer pengar på kontot än vad jag hade trott. Jippi. Hur som helst har det följt med två väskor och en klänning hem. Plus ett halsband som jag inte fick till någon bra bild på.



Igår var jag och Kim och såg Snabba Cash. Den var rå! Jag har ju läst boken innan, det var i och för sig tre år sedan. Blev dock inga biopopcorn eftersom vi åt oss mätta på grillspett och potatissallad precis innan.

Och nu blev jag lite stressad... Om fem minuter hämtar Morten mig, vi ska en snabb tur till Ikea, och dricka chailatte i bilen. Jag får skriva lite mer imorgon. Toodels!


23


Hej lilla lax...


...nu ska jag äta dig! *diverse hungriga läten*

22


Dagens inköp. Nu får det (snart) vara nog. Spara pengar på g, la undan 8400 kr den här månaden. Till vad? Gissa!


Bättre bild på örhängena. I adore them! Älskar färgen orange på accessoarer.


Och här har vi dagens middag. Jag har varit så nyttig i det sista, mest sallader och idag soppa. För första gången i mitt liv använde jag buljongtärningar i matlagning. Varje dag är ett litet äventyr.


21



Dagens shopping, t-shirt och byxor från Bik Bok. Fick ett randigt linne med på köpet, det var ju inte helt fel. Imorgon börjar jag inte jobba förrän kl 13, så då ska jag ge mig ut en runda på stan. Är så sugen på ett par skor som jag kollade på idag, men som jag inte hann testa ordentligt för att butiken stängde. Ska nog beställa klipptid då också. Det ska bli x cm kortare. Spännandes!


20



Jag är ingen hejare på att laga mat, men sallad tycker jag om att göra! Idag blev det en tonfisksallad med gurka, vårlök, selleri, "lollosallad", paprika, körsbärstomater, majs och kikärtor. Supergott. Till efterrätt ska jag ha vattenmelon. :)

19

Jag fick önskemål om att visa mer av klänningen jag hade på mig i lördags, och efter att ha gått igenom alla 120 bilder från den kvällen kan jag bara konstatera att den inte syns något vidare bra på en endaste bild. Så var det med det!


Öl överallt. Jag och Heine posar.


Andreas, Tarek, pojkvän och Heine. Precis innan vi ska gå på båten.


Senare på kvällen. Jag, pojkvän, Andreas, Mustafa och okänd kille.

I lördags var jag alltså på båttur med jobbet. Började med några öl på en pub, lyssnade på hey ma-musik (country), senare promenerade vi ner till hamnen. Gick ombord på ett skepp, fick välkomstdrink, tog massa bilder, drack mer öl, rökte sanslöst många cigaretter, väntade på maten. Pastasallad med kyckling stod på menyn. Sinnessjukt gott med bland annat kikärtor och selleri i. Tog några räkor också. Nam nam! Nu blev jag sugen på att göra något liknande.

Jag blev ganska full, det är kanske inte så konstigt när jag fick alltför många "drickebongar" smugglade till mig. Med andra ord, igår kände jag mig som ett överkört djur HELA DAGEN. Lyckades i alla fall samla nog kraft till att diska och laga lite mat på kvällen. Imponerande. Åt dillchips och tyckte synd om mig själv.

Blev förresten uppkörd kl 12, för frukost ute i solen med Kim och Fredrik. Det tackade jag inte nej till.


Visst ser det härligt ut?


18

Först och främst, tack Sanna för att du anordnade denna bloggfest (har sagt det förr men det tåls att upprepas). Väldigt bra arrangerat, fina priser, söta tjejer som kom dit! Älskade förövrigt läppstiftet man fick med i goodiebagen.


Ida och Emelie


Linda och Anna


Jag, Malin och Sara


Sara och Cilla


Dricka alkohol!


Emelie och Ida på dansgolvet. :)


Jag minns inte riktigt varför vi gjorde så? Fill me in!

Kvällens höjdpunkter för mig var nog när jag vann pris för kvällens skor, när vi dansade till Y.M.C.A och ballongtävlingen! Längtar ivrigt till en bloggfest nr 2 nu!


17



And this is me right now. So happy!


16

Uppdatering med bilder från bloggfesten kommer, nu ska jag hoppa in i duschen, hoppa in i en ny fräsch klänning och sedan hoppa på trikken för att möta upp min vän/chef Fredrik. Det är musikens dag här i Oslo, och senare ikväll ska vi ut på sjön. Yippie kay ey motherfuckers!

RSS 2.0