50

Hej kära läsare.

Det händer faktiskt ingenting utöver det vanliga, så jag vet inte riktigt vad jag ska skriva här. Jo, på fredag blir det finbesök för Sveriges del (jag kommer, jag kommer!). Ska träffa alla mina goa tjejer i helgen, bland annat Johanna som jag inte sett sen i december då hon varit ute och sett sig om i världen.

Det blir gött. Umgås med mamma och pappa också.

Skickade ett sms förut som jag ångrar. Var lite arg. Blir så när jag alltid ska låta saker och ting samla upp sig inom mig, istället för att få ut det med en gång. Glömma och förlåta... Men kan man det, och framförallt, borde man det?

Känner mig ensam. Vill ha sällskap.

49

Igår skrev Rebecca att hon skulle laga pannkakor. Idag pratade jag med Åsa på Facebook. Hon skulle visst ha pannkakor till middag. Efter att ha petat i mig tonfisksallad (som jag inte blev helt mätt av) så har jag bestämt mig.

Jag ska ha pannkakor till kvällsmat! PAAANNKAKOOOOR!

48

Igår blev det ju inte alls shopping (som jag skrev i ett tidigare inlägg). Istället åt jag och Kim på en indisk restaurang samt var på bio och såg Salt. Det var trevligt. Och mysigt.

Tänkte med hjälp av ett litet bildspel visa vad som händer i mitt liv, JUST IDAG. Here we go.



Har gått och blivit sjuk. Ligger nerbäddad, men får ingen ro i kroppen för min granne spelar arabisk musik på högsta volym. Mår illa och är helt slapp i kroppen.



Är ändå ganska nöjd. Belönade mig själv med mörk choklad och så pratade jag med mamma i telefon i 55 minuter.



Och så köpte jag min favorittidning, Woman. Den ska jag läsa lite senare, och ringa in allt jag vill ha. Muhahhahahha!



Nu har jag förvisso bara smakat den ena Cleanse, men jag räknar med att jag kommer gilla Morning Detox lika mycket. Har ju vant mig av med kaffe sedan en tid tillbaka, och har alltså snöat in mig på té nu.



Ligger och beundrar mina två senaste köp. Eller mest kappan, tröjan är lite skrynklig i och med att jag hade på mig den i helgen. Jahapp.

Faaaaaaaan jag blir galen på min granne! Hur kan han tro att det är okej att ha musik och tv på så hög volym, dygnet runt?! Ibland sätter han igång kl ett på natten, ibland håller det på hela dagen!

Med det säger jag tack och hej.


47



Tänker så det knakar, som vanligt när jag sitter hemma ensam. Igår hade jag en helt fruktansvärd söndagsångest/bakisångest/ångest rent generellt. Lördagen var ganska bra, bortsett från att det blev lite för mycket vin för fröken Anna.

Lyssnar på Lifehouse och jag kastas rätt tillbaka till min tonårstid. Minns hur jag satt och tyckte synd om mig själv som fjortonåring. Nu är jag tjugotvå år, tyckter fortfarande lite synd om mig själv. Ältar mina val här i livet, varför saker och ting har blivit såhär.

Samtidigt har jag växt ganska mycket som person, blivit mer självständig och mer nyfiken på livet. Träffat många fina vänner. Lärt mig att uppskatta min hemstad mer. Upplevt kärlek. Lärt mig ett nytt språk.

Tiden går så otroligt fort. På ett sätt känns det inte alls som att jag varit här i snart 2,5 år och det känns svindlande att tänka att jag snart ska lämna det här livet.

46



Ibland blir man så obeskrivligt snygg på kort.

Ser förresten fram emot helgen. Imorgon ska jag vara med Kim och på lördag ska jag ut med bland annat Olivia och en tjej från jobbet som heter Sandra. Kameran ska självklart med den också. På söndagen ska jag göra så lite som möjligt, och på måndag ska jag shoppa. Lite mys, lite fest, lite slappande och lite shopping, kan det bli bättre? Nä?

Blev lite rädd förut. Hade glömt stänga av plattan på spisen, så den stod på i över två timmar, med en ugnsplåt på. Det är nu en stor svart cirkel på plåten, helt sönderbränd. Tänk det! Jag kunde brunnit upp.

45

Nu har jag äntligen köpt tågbiljetter. Fredagen den 24 september kommer jag till Norrköping, och stannar till måndagen. Det blir också det första flyttlasset, två stora resväskor ska jag fylla.


44



Idag har jag och Olivia varit ute och gått i skogen. Det var otroligt skönt att vistas ute i naturen och andas frisk luft. Jag är lyckligt lottad, att jag fick växa upp på landet. Har så många fina minnen från mina år ute i Vånga.

43

Hemma en lördagskväll. Alltför mycket tid till att tänka och analysera, och hjärtat bankar vilt.

Det kommer ske många förändringar framöver, frågan är bara exakt när. Mina förhoppningar och förväntningar om hur min framtid kommer se ut, i alla fall de närmaste åren, överskuggas av det faktum att jag kommer göra det utan honom. Det river i bröstet när jag tänker på det, och jag har gråtit mer än jag vill erkänna. Det är ett tungt beslut som jag inte önskar någon.

Men så är det. Jag vill inte vara kvar i Oslo för resten av mitt liv. Här står tiden stilla och jag står här och trampar, många decimeter har jag sjunkit. Jag vill ut och röra på mig! Jag vill resa och jag vill utbilda mig. Träffa nya människor, göra nya saker, för att sedan stadga mig... I Sverige.

Här skiljer sig alltså våra vägar. Trots att det har varit mycket upp och ner i vårat förhållande, speciellt den senaste tiden, så älskar jag honom. Trots att jag inser att vi har helt olika mål i livet, och att han inte alltid behandlat mig som en prinsessa (som jag faktiskt är, utan att låta självgod så anser jag mig själv som en bra tjej) så vill jag vara med honom.

Vill hålla fast vid de ögonblick då jag blir överväldigad över hur mycket jag älskar honom, och han bara har ögon för mig. Då allt är som bäst. Då vi älskar med varandra som att det inte kommer någon morgondag.

Det här står jag alltså inför. Jag har aldrig förr varit så tankfull som jag är nu, och det säger ganska mycket. Den dag jag tar tåget från Oslo för den absolut sista gången, kommer jag fälla så många tårar, jag kommer vara så uppfylld av sorg, men det kommer också vara en viktig resa för mig att göra. En avgörande skulle jag vilja säga.

Så snälla söta ni. Kom med respons på vad jag just skrivit, jag behöver erat stöd. Jag behöver all hjälp jag kan få.

42





Hahaha, jag älskar hur han på sista bilden kollar upp samtidigt som jag ylar mot himlen. Eller grymtar snarare.

Jaha. Gud vad segt det går med bloggandet nu då. Har ju ingenting att skriva om. Jag är fattig och deprimerad över det faktum att jag är fattig. De senaste dagarna har jag tagit med matlåda till jobbet - hör du det mamma! - och det är so not Anni-style... Jaja. Prioriteringar, prioriteringar.

Mitt vänstra öga har varit konstigt de senaste dagarna. Det känns som att något ligger och skaver i ögat, eller typ under linsen, men det är ju inget där. Har på mig glasögon nu och känner mig ful. Kanske jag luktar svett också, som pricken över i.

RSS 2.0