104

Fantastiskt trevlig och mysig kväll.

103






Igår var jag och såg Billie the Vision & the Dancers tillsammans med Jannika, Nicko och My. Fast My hade redan gått när kameran åkte fram. Hur som helst, trevlig kväll med billig cider, många studenter och en nörd som satt skräddare på bordet och gjorde combos från Tekken 6.

Efter jobbet idag blev det kebabtallrik och ostbågar. Tjockt. Sitter och glor på¨United-Barca. Vi kommer ta hem det här. Jaa då!

Fick dessutom ett efterlängtat telefonnummer idag. På hans iniativ. Hoppas nu att det går att få ihop något nästa lördag. Det hade varit awesome.

Lite nervös inför imorgon, men efter två stycken tvåtimmars telefonsamtal borde det gå relativt smärtfritt. Men ändå. Spänd på hur det kommer kännas att ses igen.

Jag har såklart tänkt väldigt mycket på sista tiden. På hur jag lever mitt liv just nu, vad för val jag gör, hur jag vill att det ska se ut framöver. Har kommit fram till det viktigaste; att jag inte får förlora mig själv. Att jag alltid ska kunna stå för det jag gör. Att behandla andra, och själv bli behandlad med respekt.

För övrigt är jag så sugen att se nya X-men när den har premiär på fredag. Någon som vill gå med mig? Och så ser jag fram emot brännbollen med jobbet om tre veckor.

Toodels.

102

Oavsett om det bara är ett spel, om det folk säger om honom stämmer, om det inte är verkligt... Så gillar jag uppmärksamheten. Han charmar skjortan av mig.

101



Påväg hem till mig. Samlingen bara växer (vill inte tänka på hur mycket pengar jag lagt på den). Anyhoo. Nu har jag något att kolla på ett tag framöver... ;D


100

Mycket att tänka på just nu. Har jag för många bollar i luften? Klarar jag att hålla huvudet kallt?

99




Bilder från i fredags! Då var jag som sagt på Munken och senare på Hugo med min vän Adam och en som heter Fredrik. Det skulle egentligen bli en relativt lugn kväll, men icke... Jag skyller på Adams fickplunta med tequila, och för hög aktivitet på mitt bankkonto.










Och så bilder från lördagen då. Som också var tänkt att bli en lugn kväll. Det blev det definitivt inte! Hängde först med Jannika på hennes balkong, sedan en sväng förbi Munken och så slutligen hamnade vi på Hugo, där några från jobbet var mitt uppe i en svensexa. Galet. Såg som synes också Filip och var ju absolut tvungen att be om bildbevis, till Jannikas förtvivlan(?). ;) Efter någon timmes sömn var det dags att bege sig till jobbet sen igen på söndagen, med en extrem bakfylla som sällskap.

Ännu en helg med fest fest jobb jobb och lite sömn. Sova får man göra när man dör. ;D

Det här blir en vecka fullspäckad med planer. Kul!


98

Kul kväll på Munken och Hugo. Lite många drinkar kanske...

Det blir att sova lite. Jobba lite, och så på't igen imorgon. Kalle Kobra på Munken med kära korre. Bilder kommer, både från idag och morgondagen...

97

Har haft en dötrevlig dag ihop med mina pullor Jannika och Åsa! Sushi på Kimono, glass på Halvars och så lite shopping på det. Me löv.



Detta fick följa med mig hem, surprise surprise mer skönhetsprodukter. Sololja med kokosdoft, stärkande nagellack som neutraliserar gula missfärgningar och så rouge från MUS. Woop woop.



Och här är alltså resultatet av nagellacket. Gilla?



Såhär ser jag ut nu på kvällskvisten. Hallå liksom. Nu ska jag gosa ner mig i soffan, glo på Grey's Anatomy, äta lite godis och njuta av de få resterande timmarna av min lediga dag. Från och med imorgon väntar mer work, work, work!

96



Fyra år sedan man tog studenten. Minns tillbaka, och inser vilken fantastisk tid det egentligen var. Hela veckan bodde jag tillsammans med min dåvarande pojkvän Markus och hans klasskamrat Linus, vars brorsa lånade ut lägenheten. Massa fylla, massa bus och upptåg, och massa sex...

95

Vem kan hjälpa mig att bryta mina dåliga mönster? Vem kan tämja mig? Vem kommer att vara undantaget som bekräftar regeln? Och framförallt, när dyker denna någon upp?


94

Lite seg är man allt... Ska strax iväg och hämta ut mitt paket från Webhallen, sen köpa mig en kebabtallrik. Sweet!

Hann till och med få lite (mer) färg på mig idag, jag som trodde att jag skulle sova bort dagen som vanligt. Börjar väl bli mer rutinerad, eller nått. ;)

Gårdagen var hur som helst fantastisk. Spenderade först dagen ute i blacka, ute i solen med skön reggaemusik och trevliga människor. Senare bar det av in till stan igen, där det blev lite balkonghäng med My och Nicko, sen lite Eurovision Songcontest. Eric var bäst! Och efter det blev det Karateklubben för hela slanten! Grym musik!! Dansade så jävla mycket. Och massa uppmärksamhet från grabbsen, inte från bottenskrap denna gången. ;)

Träffade dessutom ett ex igår, som jag inte pratat med på evigheter av flera anledningar. Det kändes bra. Han var snygg.









93

Det finns saker jag ångrar. Det finns personer jag saknar. Jag har drömmar, som jag så gärna vill följa...


92



Jag har varit blond.



Jag har varit.. ja.. typ honungsblond?



Min naturliga hårfärg (taget för några veckor sen bara)



Ljusbrun.



Chokladbrun.



Mörkbrun!



Här ligger solen visserligen på, men en hel del röda nyanser hade jag ett tag.

Jag blev lite nostalgisk när jag satt och kollade igenom alla gamla kort. Jag har haft lite olika hårfärger genom tiderna - nu är frågan, vilken är eran favorit? Och bortse från att alla bilder kanske inte är de bästa, det är färgen ni ska fokusera på! ;)


91

Gud vad kul att gå och bli sjuk nu. Känns inte alls bra det här, hoppas det inte blir värre...

Jag var skapligt sliten igår. Ute två dagar på raken, för lite sömn och jobb hela helgen. För första gången på länge var jag tvungen att ta till kaffe för att hålla mig vaken.

Anyhoo. Lördagskvällen var helt galen, hela utgången på Grand var så tragikomisk att jag och Jannika inte kunde sluta skratta. Bästa var väl ändå Berra och Fredrik som inte kunde fatta vinken ATT VI INTE VAR INTRESSERADE, och när de två gånger konstaterade att vi inte hade något att skåla med men aldrig kom på tanken att erbjuda sig att köpa något, utan istället hällde över lite av sin egna öl i våra tomma ciderflaskor. Och Berras hikingskor, hahaha! Och alla killar på dansgolvet som försökte få kontakt med oss. Nu snackar vi om killar som inte alls spelade i samma liga som oss whatsoever...

Innan dess hade jag och Jannika ätit tacos, druckit cider och vin, spelat Resident Evil 4 (jag övertalade Jannika att prova men fick så dåligt samvete när hon började hyperventilera att jag tog över, mesigare människa får man leta efter ;)) och Super Smash Brow Brawl, plinkat lite på hennes gitarr och sett på Djävulen Bär Prada.




Nu ser jag fram emot minneskonserten på lördag. Det ska bli så sjukt NAJS.


90

Story of my life; att vilja ha det jag inte kan få. Eller det som är svårt att få i alla fall.

Idag blev det lite cider och lite vin hemma hos bästa Jannika, sedan lite drinkar på Saliga Munken med bland annat Adam. Kommer sova gott inatt, för att sedan jobba imorgon. Känner för att gå ut och dansa imorgon... Får se hur det blir med det?

Godnatt!

89

Fick med mig ett prov från Kicks idag (hade visst fått ett likadant förra veckan märkte jag när jag kom hem, som jag ännu inte kikat närmare på) på Cliniques nya färgade dagkräm. Lät väldigt lovande, så nu ska det provas... ;) Återkommer när jag har bildat mig en uppfattning om denna produkt!



Tänkte dessutom pilla ihop en liten lista på mina favoritprodukter vartefter, för skojs skull. Om det intresserar någon. ;D

88



Jag har blivit en sån skönhetsjunkie.. ;) Senaste tillskotten i samlingen; schampo och balsam som luktar GODIS och som är extremt återfuktande, hårinpackning med samma effekt som silverschampo, saltspray till barret, facial toner, MIN FAVVOPARFYM från Elisabeth Arden, läppglans från Hawaiian Tropic och bronzer. Najs säger jag.

87

Man upphör aldrig att förvånas över andra människor... Ibland är det någon som man blir positivt överraskad av, men många gånger (jag är bitter just nu men det får bara vara) är det någon som gör en besviken. Som visade sig att vara någon helt annan än vad man först trodde. De kallar mig naiv, och detta är jag medveten om. Jag hoppas ju så innerligt att folk ska vara goda i grund och botten.

Bara att bita ihop och blicka framåt nu. Jag förtjänar bättre.

Över till något helt annat. Min tatuering kliar som jag vet inte vad. Konstant. Vill klia.
...Men ska inte.

Ledig i två dagar. För en gångs skull har jag inget inplanerat, vilket känns ganska bra ändå. Pusta ut lite och ta tag i saker som jag skjutit upp. Få se vad som kan tänkas dyka upp.

Firade mitt fortsatta vikariat på K-Rauta (fick reda på det idag) med att köpa Grey's Anatomy säsong 6 och Heroes säsong 4. Awesome!!


RSS 2.0