15

Efter flera veckor utan internet fungerar det helt plötsligt igen, av någon mystisk anledning, men inte klagar jag!

Snabb uppdatering om vad som hänt (det jag minns); jag har varit en del med baby as usual, men också med Morten och Emelie. I början av maj var jag hemma hos Emelie och drack vodka, det slutade med att Kristoffer spelade gitarr och jag, Emelie, Mikaela och Staffan hade allsång. Mysigt.



Jag var i Sverige i mitten av månaden. Var mest med Åsa och Jannika, på bland annat Bob Marleys Minneskonsert. Det var strålande väder och bra musik. Träffade även Rebecca, det blev tjejsnack och Buzz. Köpte massvis med kött på CityGross med pappsen.




I helgen var jag ännu en gång hos Emelie och drack vodka, den här gången var Kim med. Vi kollade på Eurovision Song Contest... Inte så väldigt mycket faktiskt, men det stod på i bakgrunden. Kvällen blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Man lär sig av sina misstag!




Annars har jag jobbat och stått i. Ätit en del glass. Varit väldigt duktigt på att diska, för första gången i mitt liv. Varit på intervju för ett nytt jobb, men fick det inte. Börjat se på Arkiv X, fick med mig alla nio säsonger på pappas externa hårddisk.

Och det var det. På onsdag ska jag i alla fall träffa baby, vi ska börja kolla på resan till Australien. Så att det tas ett steg vidare, även fast det inte kommer bli än på ett tag. På fredag ska jag på bloggfest med Emelie, vi ska jakta på goodiebags och dricka drinkar. Och på lördagen är det den årliga båtturen med jobbet! Förra året var jag och Kim i Grekland så att vi missade den, men året innan det var vi båda med. Då kände vi inte varandra men pratade väldigt mycket för det... På engelska, för jag förstod inte vad han sa. Hihi.

Idag har jag köpt kläder. Det var najs.


14

Idag ska jag äta mango. Och torsk. Men inte tillsammans.

13



Jag har skickat efter kläder. De skulle ha stängt mellan 02 och 04 på hm.no, så det blev plötsligt lite stressigt. Det var på sekunden... Hur som helst, det som lockade mig till ett köp var just samarbetet med Black Book, vars kläder jag gillar. Sweet!


12

Ja, som sagt, i maj kommer jag till Sverige. Om två veckor närmare bestämt. Kom just att tänka på att det inte är april längre. Hejdå april.

Har varit lite snål med bilder på bloggen tror jag. Slänger med en på mig när jag åker tåg.



Jag är verkligen redo att gå vidare i livet, vill att något nytt och spännande ska hända! Kanske blir det till hösten. Än så länge är det hemligt (ok Kim, Fredrik och Morten vet, och imorgon ska jag berätta för mamma och pappa, så.. hemligt är en överdrift) men jag vet lite mer efter 10 maj.

Igår spelade jag Buzz med Kim och Nabil. Jag imponerade stort. Jag krossade dem! Ville bara få det sagt.

RSS 2.0