35

Orkar inte tänka alltför mycket på framtiden just nu. Slänger istället in två gamla kort på mig. Först var jag blond, två veckor senare var jag brunhårig. Fyra år sedan.




Nu har jag förresten sökt hela tre jobb! Känner mig duktig. Alla inom kontor och reception. Kommer söka aktivt framöver...

Och imorgon ska jag och Kim gå och se Inception, och senare gå ut och äta tapas. Det blir mysigt. Inte bara mysigt förresten, dödsmysigt! Yeah.

Kl 6 ringer klockan på onsdagen. 7.25 går tåget. Halv två är jag framme och då ska jag, mamma och pappa eventuellt till Söderköping, närmare bestämt Smultronstället.

På torsdag ska jag träffa Jannika och förhoppningsvis Åsa! Och så vill jag ju så gärna hinna träffa Rebecca också innan jag åker med tåget till Oslo på fredag.

På lördag blir det fest. Då ska jag dricka P2, ha på mig en kort klänning och höga klackar, och satsa på att ha en väldigt bra kväll. Vill du joina Emelie?

34

Solen skiner. Trippade ut i linne och jeansshorts, såg fram emot att pressa lite. Fick med en gång gåshud, det blåser kalla vindar... Så jag återvände in, till min varma lägenhet. Fortsätter det såhär försvinner min färg jag lyckades få i Sverige på nolltid...

Tur att jag ska till Sverige igen då, på onsdag.

Jag har inte varit så bra på att uppdatera. Det finns en anledning till det, och det är att jag mått ganska dåligt på sistone. Nu ser det ut som att det löser sig, men jag vet inte riktigt. Kärlek är svårt!

Nu har jag semester i alla fall. Drömmer mig bort från kalla Norge. Är så avundsjuk på alla som får njuta den varma sommaren i Sverige, eller de som reser utomlands.





Fina bilder på fina människor. Slänger in ett kort på mig och Emelie också! Från i onsdags då vi drack cider och gick på pianobar. Det var very nice indeed.


33



Äntligen har jag köpt tygskor! De var verkligen välbehövliga (jag vet ett par utnötta sneakers som ska gömmas långt bak i garderoben nu). Det bästa måste vara priset; 150 kr för båda paren.

Idag måste jag packa. Det har jag ju inte lust till egentligen.

Imorgon ska jag och Kim äta på en mongolsk restaurang. Då har vi varit tillsammans i tjugo månader och en vecka, det ni! ;)

32

Vad bra att jag nu har druckit två burkar Pepsi Max och samtidigt har gått runt hela kvällen och tänkt "idag ska jag minsann lägga mig tidigt i och med att jag ska upp klockan sju"! Jag som är superkänslig när det gäller koffein för sent på dagen då jag redan är obotlig nattuggla. Anna, du är dum i huvudet.

31

Loggar in, får se kommentarer från både Åsa, Jannika, Emelie och Johanna. Ni är så söta! Fick mig att le brett.

På fredag kl 14 börjar min semester! Då blir det att åka direkt från jobbet till tågstationen. Sverige nästa! Har absolut ingenting inplanerat än så länge, ska bara vila upp mig och umgås med mamma och pappa. Grilla, sola, spela tennis.

Lite över en vecka senare kommer jag ju tillbaka, denna gången i sällskap med Kim. Då blir det (om vädret är lika fantastiskt) Smultronstället och att bada vid någon mysig sjö. Lovely är bara förnamnet.

Det blåser som vanligt småfattiga vindar för fröken Anna, men lite shopping måste jag unna mig. Är i desperat behov av tygskor då mina förra blev skitiga och sedan gula när jag försökte tvätta dem.

Slänger in några halvdåliga bilder på vad som fick följa med mig hem idag, och hur jag ser ut denna måndagskväll.



Det tog evigheter att ladda upp bilderna, bara så ni vet.

Nu ska jag dricka isté och njuta av att sitta inomhus medan det regnar och åskar utanför. Ligger ihopkrupen under täcket och tänker på kärlek, och andra fina ting.

Puss!


30












Bilder från i lördags. Alla tjejer var verkligen jättefina... Thanks för en bra förfest (jag tappade bort alla när vi skulle ut så det blev en långpromenad hem istället).

29

Nu sticker jag hem till Frida, en relativt ny svensk tjej på jobbet! Kommer kanske dricka några öl för mycket ikväll, och jag visar kanske lite för mycket lår. Jag vet inte. Den här veckan har varit helt jävlig så jag förtjänar en riktig fylla med flera goa tjejer nu. Klem!

RSS 2.0