62

Ikväll tycker jag synd om mig själv. Läs detta, och låt sympatin flöda här på bloggen.

Jag är på jobbet. Vi är en för lite idag, så jag får jobba över. Energilös och hungrig får jag äntligen åka hemåt.

När jag är en hållplats ifrån min ringer det från jobbet. Kim som ska stänga butiken har ingen nyckel till kassaskåpet, och det är absolut nödvändigt för att fylla på pengar i kassorna och kunna tömma dem på slutet av dagen.

Jag åker tillbaka till jobbet. Strax över tjugo minuter med buss. Lämnar nyckeln, och så åker jag hemåt igen. Är nu så pass hungrig att jag bara vill laga till något snabbt, har ändå inget hemma, i alla fall inte som är tinat.

Står i kassan och ska betala för en pizza, en chipspåse (det är jag ju värd, så som jag flängt runt) och en dosa snus. Hittar inte korthållaren. Rotar runt i väskan som en idiot. Inser att jag glömt den på jobbet. Blir generad och ursäktar mig.

Går ut från butiken, gråter en skvätt. Kommer hem och lagar äggröra på två ägg, i väntan på att köttfärsen ska tina. Lagar sedan någon halvskum mexikansk gryta. Har den sista snusen inne nu. Magen känns konstig efter maten, och jag blev inte ens särskilt mätt.

Vill bara att den här dagen ska vara över.

61

Nu är det gjort. Jag har sagt upp lägenheten.

There's no turning back, in three months it's bye bye Oslo, and hello again Norrköping!



Jag, för lite över 3 år sedan, på Glaskupolen i Norrköping. Tänk det, jag som var så trött på den staden... Nu tycker jag det ska bli ganska spännande att flytta tillbaka. I februari har jag bott i Oslo i två år och tio månader, och insett vart mitt hem är, vart mitt hjärta är.

60

Det regnar... Bilder! Från bloggfesten i lördags. Fram med paraplyet hörrni.


Cilla, Emelie och Sanna.


Ida, Sara och Malin.


Anne, Theresh, Erika och Malin.


Erika.


Anne och jag.


Sara.


Ida och Theresh.


Jag och Emelie.


Jag och Sara.


Jag och Malin.


Ida.


Jag.


Ida och Chrissie.


Jag och Cilla.


Och slutligen, godishörnan! Jag gick förbi där alltför många gånger.

Kan väl konstatera att jag inte tog bilder på så väldigt många fler än de jag var med hela kvällen. Så kan det gå när man är lite blyger... Hade det i alla fall väldigt trevligt. :)

59

Generöst innehåll i gårdagens goodiebag, tre hela påsar fick man med sig hem. Över all förväntan! Sanna och Cilla hade gjort ett hästjobb med alla sponsorer. Tack så mycket tjejer!






Mina favoriter (än så länge, innan jag har hunnit testa något som helst):
- Produkterna från Gliss.
- Té från Pukka.
- Korthållaren från Jofama och väskan från Fancy Fanny.
- Presentkortet från Brun og Blid.


58

Jag är så sjukt trött, ska strax krypa ner i sängen... Men först ville jag bara uppdatera och tacka för ikväll. Sanna och Cilla har ordnat en väldigt bra bloggfest, jag packade just upp goodiebagen och spontant är jag supernöjd! Verkligen allt möjligt smått och gott. Uppdaterar med bilder från festen och på vad vi fick i goodiebagen imorgon. Nu är det dags att sova. Godnatt. :)

57

Ååååh! Jag vill till Sverige NU och frossa i Sandwich Pepparkaka... En av mina absoluta favoritglassar. :)


56

Igår skulle jag egentligen vara med Kim, det blev senare ändrat till att jag skulle ut, men det slutade med att jag slocknade framför datorn och sov 16 timmar. Åt en chipspåse till frukost. Mitt glamourösa liv i Oslo.

Nästa lördag ska jag i alla fall på bloggfest. Såhär glad blev jag på den förra bloggfesten då jag vann pris för snyggaste skor.


55




Haha! Tycker jag ser så rolig ut på sista bilden. Tycker inte ni det?

Jag spillde tomatpuré på Kims tröja. Det är okej, för han vet inte ens att jag har den. Muhhahaha.

54

Det var otroligt gott med tapas igår. Vi åt så vi sprack. Spanska köttbullar, lamm i hallonsås, oxfiléspett, skinkkroketter, ratatouille, potatis i vitlöksmajonäs, landbröd och aoili! Nom nom, nom!



Nu ligger jag bara och slappar, har varit ledig idag. Imorgon är det tillbaka till jobbet (suck), ska också fylla på med pengar på mitt tvättkort. Har tvättat hemma hos Kim de senaste gångerna, inte skönt att släpa runt på x kg blöt tvätt genom halva Oslo.

Annars då? Någon som har jobb eller lägenhet till mig till början av februari? Vill ju ordna allt med en gång, men än så länge är jag lite för tidigt ute... 15 veckor kvar! Typiskt mig att vara så ivrig. Jag får mina idéer och vill köra på i hundrafemtio med start helst igår.

Det stör mig att jag vet så lite om hur framtiden kommer se ut. Kommer jag göra en längre resa? Vad vill jag utbilda mig till? Kanske jag vill starta eget? Kommer jag träffa min stora kärlek? När blir det isåfall dags för barn, villa, volvo, vovve? Jag är 22 år, och LOST.


53

Fyyyy fan vad jag är seg. Somnade framför datorn igår, kl halv sju. Fjorton timmar senare tvingar jag mig själv ur sängen.

Det tar på krafterna att tänka så mycket som jag gör, man blir helt utmattad men samtidigt vrider och vänder man bara på sig när det väl är dags att sova. Jag är så orolig, tiden får utvisa hur allt blir...

Kim kommer hit idag, säkert inte än på flera timmar. Vi ska gosa och se på film, och imorgon ska vi ut och äta tapas - på våran favoritrestaurang!

Kanske dags att börja med frukosten snart. Åt några godisbitar när jag vaknade för två timmar sedan, men nu börjar magen kurra.



Nästan 1,5 år sedan. Time flies.

52

Hallå där. Nu har jag köpt tågbiljetter, så 5-8 november blir det Sverige igen! Grymt!

Imorgon kl 16 tar jag helg. Välförtjänt efter en lång vecka på jobbet. Lön har jag fått också, men nästan allt har gått till räkningar och sparkontot. Så nu är jag fattig igen.

Skriver mer imorgon, tror det är dags att sova nu. Eller i alla fall försöka sova. Godnatt!

51








Åh! Mina sockerpullor. Ser fram emot när man kan börja ses lite oftare igen. Det var förresten en bra kväll. Efter mycket om och men gled jag och Jannika in längst fram i VIP-kön, dansade så benen gick av litegrann och mådde sedan pyton senare på natten/morgonen. Så värt det.

Kvällen innan drack jag några öl med Johanna och Micke. De fastnade inte på kort (kanske för att kameran aldrig lämnade väskan, dumma glömska jag!).

Jag hade det bra i Sverige.

RSS 2.0