250

Jag firar mitt 250:e inlägg med en bild som har ett par år på nacken. Jag tror jag gick i nian där...?


249

Så det var det alltså? Allt vi gått igenom och så försvinner du helt plötsligt ur mitt liv - utan ett ord. När det har gått lite tid kommer det bara göra mig ännu mer säker i mitt beslut, just nu... Fan det känns verkligen i hjärtat.


Jag måste släppa det. Acceptera att det slutade så. Sluta lägga skulden på mig själv... Sluta älta. Sluta analysera. Sluta undra varför. Sluta sakna och sörja. Jag måste gå vidare.

Sluta dras till fel killar...

Sluta fly sanningen. Nu är det bara jag igen. Och ja, det blir bättre. Det blir bra tillslut. Det är vägen dit som får en att känna att man lever.


248

Såhär kan det se ut när Jannika får ett infall och vill att vi ska posa i ett badkar. Jamen vi kör på det!!!



247

Bjussar på en bild på mig och Jannika, för att vi är så förbaskat söta.



Jag älskar dig, även fast du inte kan laga mozarellafylld kycklingfilé inlindad i parmaskinka och rostade rotfrukter/är sämst på att svara på sms/är tråkig att äta godis med då du tar ungefär en bit i halvtimmen/påstår att jag somnar när vi kollar på film även fast det bara hänt en gång när jag hade feber.

246

Det var längesedan jag var så missnöjd med hur mitt liv ser ut. Samtidigt är det ju bara upp till mig att ta tag i det och göra det bättre... Men vet ni vad, jag orkar inte. Jag har ingen som helst energi. Allt känns grått och trist. Jag känner mig bitter och negativ, och jag gråter och jag är förbannad och det tar på krafterna.

Inte ens min partner in crime Jannika är tillgänglig, hon lever plötsligt samboliv, och det sällskap och de upptåg jag är van vid lyser med sin frånvaro. Det är inget jag missunnar henne för övrigt. Och ja... Sommaren är över sedan länge, all kärlek är borta sedan länge, kvar finns bara... Jag.

---

Om man ska ta och skriva något positivt också. För att inte skrämma bort mina läsare...

Nu på lördag är det som sagt "Dance til' you're dead", jag har beställt smink från asos.com (awesome), idag bokade jag in mig, Jannika och Åsa på en julbordskryssning den 6/12 (jag kommer äta tills jag spricker och några dagar senare är det dags igen fast med jobbet på Eurobowl).

Mm. Ha en fortsatt trevlig onsdagskväll hörrni.

245

Låtar som jag blir pepp av;






Och så en jävligt vacker, om man nu känner att man kan kalla dubstep för vackert, låt. Är väl framförallt melodislingan jag tänker på dårå.



Annars då? Marsvinen börjar känna sig hemma här, men de har börjat ryka ihop mer och mer. What's up with that? Och de äter som två elefanter. De tuggar KONSTANT på något. Är det normalt månntro?

Ensamheten är påtaglig. Alla dessa frågor... Alla dessa "om"... Och som Jannika konstaterade häromdagen; jag har flera konstiga killar i mitt liv just nu. Som man bara.. say what? Vad gjorde du/sa du nu egentligen? Upprepade gånger dessutom. Jag vet en vettig kille men jag blir handlingsförlamad, och så rinner det ut i sanden...

Imorgon måste jag samla energi till att städa/diska/börja inhandlandet av julklappar. Det senare blir delvis över internet, men kanske jag orkar åka ner en sväng till stan också.

På lördag är det "Dance til' you're dead", massa dubstep, electro osv. Fy fan vad jag kommer trivas. Har väl tänkt ut outfit och smink redan nu, på ett ungefär. Längtar!

244

Var det någon som sa "Anna har en ny blogg (nu igen)"? JAJJEMEN!

http://makeupina.blogspot.com

Så... Vad väntar ni på?

243

Ena stunden kan man känna sig "on top of the world". Fucking untouchable, titanium, and so on and so on. Alla älskar dig, alla vill vara dig, alla vill vara med dig.

Sedan kan allt raseras. Oftast skrattretande lätt. Man sitter darrande på badrumsgolvet, gråter som att det ej finns en morgondag, eventuellt ligger man i fosterställning och känner sig så himla ensam, missförstådd. Så liten. Inte ens värd det ludd som du hittar på din badrumsmatta (när du ligger med ansiktet neråt och snoret rinner men du kunde inte ha brytt dig mindre).

Ungefär så. Sedan gäller det att ta sig upp igen, och när man minst anar det... Så har man rest sig ur askan. Man kan titta på sig själv i spegeln, säga högt för sig själv att "idag kommer bli en bra dag, idag mår jag bra", kanske rentav fyra av ett bländande leende.

Sedan (efter x antal års erfarenhet, misstag, bragder, lärdomar) så kanske man till och med hittar en balansgång.

242

Ni glömmer väl inte att kika in på min andra blogg? :)

Hur som helst... Satt uppe inatt och hittade en del ny dubstep att lyssna på. Det gillas starkt! Ett av fynden var denna låt;



Och vad mer... Jo, kanske jag tar över syrrans två marsvin som hon inte kan ha kvar längre. Kommer nog ha dem här på test och se hur det känns i alla fall, jag har ju aldrig haft marsvin so I wouldn't know...

Annars är jag känslomässigt instabil, tydligen ett svin, men om du tycker att jag är den sämre hälften av mig och Jannika så får det vara. Jag vill inte vara vän med någon som känner så, inte heller med någon som lockar fram alla mina dåliga sidor... Så fortsätt du att vara vän med henne, men våran vänskap är över.

241

Photoshoot innan jag drog för att möta upp Jannika. Vi åt sallad på Paus och sedan blev det sminkshopping.




240

Awesome tävling som Citty anordnar!! Superfina priser :)


RSS 2.0