239

Det irriterar mig att vi aldrig fick ett ordentligt avslut. Det gör mig så otroligt ledsen. Vi kom fram till ett gemensamt beslut men sen var det inget mer med det. Vänskapen då? Just nu är det som att vi låtsas att den andra inte existerar längre. Som att de senaste tre åren har varit en jävla dröm.

Jag känner mig vilsen. Behöver en som gör mig hel igen, alternativt komma på ett bra sätt att klara mig ensam på. Nu skriker hela kroppen efter närhet och jag söker aktivt efter något att fylla tomrummet med, samtidigt som jag inte kunde bry mig mindre. Vad som nu menas med det. Jag är så jävla trött på att vara rädd...

I en perfekt värld hade jag lärt mig av mina misstag. Jag hade klarat det här bättre, men sanningen är att det blir inte lättare. Det gör fortfarande lika ont. Jag vet fortfarande lika lite hur jag ska hantera det.

238

Flera veckors tystnad och så ett deppinlägg. Japp så är det.

Kommer inte skriva så mycket mer detaljerat än att det är mycket nu. Många tankar som hemsöker mig, mycket som jag behöver komma underfund med. Och så den ständiga jakten på bekräftelse... Som aldrig leder till the real thing. Jag är ändå alltför rädd för att involvera mig i något sådant, för det har jag lärt mig, ger jag hela mitt hjärta till en kille, älskar jag honom villkorslöst... Får jag inte lika mycket tillbaka. Varför ens försöka?

Så jag kastar bort chanser. Sitter i slutändan ensam hemma och undrar vad fan som hände. Med min jävla sminkblogg, min jävla dubstep, mina jävla tv-serier... Tills det blir helg, då startar hela karusellen om.

Nu drar jag mig undan. Nu tar jag det lugnt och iakttar. Fokuserar på allt det andra fina här i livet. I'm done with this.

237

Nu har vi slagit upp portarna till mitt, Jannikas och Kims nya projekt "Malika Beauty"! En blogg som vi tre kommer driva tillsammans, och som kommer handla om allt som har med skönhet att göra. Vi är långt ifrån klara (som synes, vi har inte ens en design) men vi var så ivriga att komma igång.

Här klickar du för att komma till bloggen!

236

Bästa nyheten på länge!! Sephora ska öppna i Danmark någon gång i början av nästa år! Hallelujah! En tripp till Köpenhamn är då självklar (right? riiight?). Här är några av de märken som kommer spräcka min budget flera gånger om.


Benefit Cosmetics.


Bobbi Brown.


MAKE UP FOR EVER.

NARS.


theBalm.


Urban Decay.

235

The glamorous life of a travelling shopaholic (som hellre lägger pengarna på smink än drägligt boende).



234



Blev uttråkad. Snabb sminkning där jag använde tre ögonskuggor från Sunsetpaletten. Kul jul. ;D


233

Pimpade mina naglar med Urban Decays lack "Ziggy". Och det är inte så ojämnt målat som det ser ut på bilden. ;D Frikkin' awesome ser det ut irl om ni frågar mig!


232

Måndagen i London.







231

Söndagen i London.















230

Lördagen i London (förutom mina egna bilder är de tagna från Tina & Lina).










229

Två inköp från London som jag glömde visa! Ringar från H&M och kylskåpsmagnet (köper alltid med mig någon slags souvenir från de land jag är i).


228

Halvtaskig bild och halvtaskigt målat, men här är i alla fall ett av nagellacken från Urban Decay. Älskar namnet, "Barlust"! Ett lager räckte gott och väl, otroligt fin färg och lätt att måla på. Me like.


227

En av de skönhetsbloggar jag följer är HiiLen. Superduktig tjej! Hur som, nu tänkte jag vara med i en av hennes alla tävlingar, och det som lockade mig allra mest var denna burk med produkter från Clinique. Hur lovely hade det inte varit att vinna den liksom?! :)


226

Nä nu är jag sugen på förändring. Det är dags för Anna 3.0. Sååå... I slutet av månaden blir det klippning, färgning (mörkbrunt är planen) och uppdatering av min garderob. Det ser jag fram emot kan jag lova.



Såhär ser jag ut i mörkbrunt hår (taget i februari 2007). Fint va? :)

225

Så fort det trillar in mer pengar på bankkortet (dvs om tre långa veckor...) så ska jag köpa dessa, eller liknande. MUST HAVE!!


224

Sprang och köpte dessa tre ting på lunchen, välbehövligt x 349232.



223

London var AWESOME! Bilder från resan kommer, nu tänkte jag visa er allt jag köpt, shoppingen var som ni förstår en av höjdpunkterna...


Skor från Forever 21.


Ansiktsprimer och nagellacksset från Urban Decay.


Rouge från MAC.


Gel eyeliner från Bobbi Brown (återkommer om denna, så får ni se hur den ser ut på).


Blottingpaper och palett med bronzer, highlighter och lowlighter från Scarlett & Crimson (återkommer om paletten).


Ögonskuggspaletten "Acid" från Sleek Makeup.


Ögonskuggspaletten "Sunset" från Sleek Makeup.


Concealerborste, Lipbrush och Eyelinerbrush från No7.


Favvoläppbalsamet från Carmex (med körsbärssmak) och nagellack från GOSH.

Lite mer kosing i shoppingkassan hade inte skadat, men jag ska absolut inte klaga. Fick med mig mer än nog hem, massa spännande märken, speciellt geleyelinern, nagellacken och skorna är jag helnöjd med (+ rouget och paletterna och borstarna... ja i princip allt)!!

RSS 2.0