161

Tung dag. Vet inte vad jag ska göra, eller vart jag ska ta vägen. Kaos som vanligt när det kommer till känslor. Imorgon kör vi i alla fall... Nu vill jag bli slankare och mer fit, så tennis på tisdag och onsdag känns som en bra idé. Mindre portioner, vettigare mat, inga sötsaker. I och med att jag inte äger någon våg har jag ingen aning om vad jag ligger på nu, och vad jag eventuellt skulle kunna hamna på vartefter. Får ta reda på det.

Sova. Trött.

160

Jaha, mitt nya nyttiga liv efter semestern har väl gått sådär, men jag har tro på mig själv. Bara jag minskar aptiten lite och får bort det värsta sötsuget ska det nog gå vägen. Får bli peppad av de omkring mig. Får fokusera på hur mycket bättre jag mår efter ett tag. VEM ÄR MED MIG?

159





Efter ett morgondopp utanför nattklubben Mylos. Vi kollade på soluppgången.

Efter 1,5 timmes väntan på bussen, med en femliters dunk vatten, inga underkläder, trötta och jävliga. Klockan var då ca nio på morgonen. Vi åt senare frukost, för att sedan gå och lägga oss.




Och så en sista suddig bild på mig och Martin.

158




Alla kort som Peppe tog blev suddiga. Märkligt.

Så mycket god mat. Här är alla fyra sjukt mätta kan jag lova...

Rakomelo, som består av raki och honung, med lite kanel i. Man drack ett antal såna under veckans gång.


Haha, Davids min och det ser ut som att Peppe tuggar på sina fingrar.

157




Dags för tennis! Värdelös bana och värdelösa bollar, plus att jag kände av min skada i låret eller vad fan det är, men kul var det.

Minuten innan hade jag legat utslagen på sängen. Plötsligt rusar jag in och ropar "SMILE!!" med kameran i högsta hugg.





The arrival of Peppe. Han hade då inte sovit på två dygn.

Mata hungriga getter.




156

I'm back!!



Vilken otroligt underbar semester jag har haft! Enda negativa är att den är slut. Bara börja ladda inför nästa gång nu... September?

Fler bilder kommer upp vartefter. :)

155














Blandade bilder från i lördags. Ett minne för livet! Längtar tillbaka kan jag lova...

Fast om inte alltför många timmar påbörjar jag min resa till Kreta, så jag ska inte klaga. ;) Bara packa det sista nu, sen krypa ner i sängen och försöka få lite sömn. Blir en lång dag imorgon.

Och vi hörs om en vecka. HAT SÅ BRA TILLS DESS!! :)

154

Gud vilken fantastisk helg!!! Speciellt gårdagen var magisk, kunde inte be om en bättre start på semestern. Min insats i finalen kommer gå till historien, lilla nykomlingen Anna som kommer och tar hem hela skiten. Fasanolympiaden är alltså ett årligt arrangemang av min vän Cb, där man tävlar, umgås och festar en eller flera dagar i hans lilla hus ute på landet.

Fortsatte dagen med fotboll (mitt lag vann!), bad, grillning och fest hela natten. Så otroligt mycket dans, skratt och upptåg. Skönare gäng får man leta efter.



153

Blev lite afterwork sådär på kvällskvisten. Öl, nachos och trevligt sällskap. Martin och David kom förbi på slutet. Åh.

Upp om sex timmar, då är det dags för Fasanolympiaden. Jag tar med mig vin, öl och kebabspett.


152

Då var allt klart (förutom boende som vi löser på plats)! Chania it is!! Dags att börja packa väskan och förbereda, på tisdag åker vi, Martin och David från Norrköping och jag från Arlanda... :)


151

Åh, vilken dag... Först blev jag JÄTTEGLAD för att jag trodde att resan skulle bli av. Sedan blev jag JÄTTELEDSEN för att det verkade vara dött lopp då det inte fanns några platser kvar på flyget hem. Och hem vill (måste) jag ju komma.

Nu har jag kikat runt. Kliat mig i huvudet och försökt hitta någon lösning. Kommit fram till följande; jag får ta tåg upp till Arlanda själv. Ta flyget till Chania själv. Möta upp killarna i Chania. Vara där en vecka (wee) för att sedan ta flyget till Arlanda igen (själv, de ska stanna två veckor), och förhoppningsvis kan pappa skjutsa hem mig till Norrköping. Tåg och flyg tur-retur kommer gå på ca 3000 kr. Så tillkommer kostnaden för extrasäng i killarnas rum, men ja, det är ju värt det. Tycker jag. Lite omständigt bara, och läskigt att göra det mesta på egen hand.

Ska se om jag kan få allt att klaffa imorgon. Ringa till Fritidsresor, boka tåg och flyg står isåfall på schemat. Det verkar ju som att det kommer lösa sig i alla fall, men vill inte ta ut något i förskott. VILL SÅ GÄRNA UTOMLANDS. Vill inte vara ifrån Martin i två veckor.



Chania två år sedan. Tänk om jag snart är där igen?

150

Jag skulle bli världens lyckligaste om jag kunde följa med dig till Grekland nästa vecka. Allt hänger på om jag kan byta några jobbtider... Hoppas, hoppas, HOPPAS. Det får jag svar på imorgon. Om det är lätt att sova nu, med detta snurrandes i huvudet, nä va?

149

Dricker varm choklad och kollar på Lost. Har det ganska bra ändå.


(trots min gigantiska finne i pannan)

148

Tre arbetsdagar kvar, sen har jag semester i sex dagar (man får vara glad åt det lilla). På fredag ska jag ut på landet, utanför Norsholm närmare bestämt, och där stannar jag hela helgen. Sol (förhoppningsvis??!!), bad, grillat, tävlingar, fotboll, fest... Kommer nog bli grymt. Ska även ha med en cape, varför får ni veta nästa vecka.

147

Drool. Känns sådär att tänka på höstkollektioner nu måste jag erkänna, men hur som helst fina nagellack från mitt nya favoritmärke China Glaze. Speciellt det blåglittriga vid namn Skyscraper och det gula vid namn Trendsetter. Come to mama?! Vilken är eran favorit?


146

Känslomässigt instabil. Kaos. Tusen olika sinnesstämningar och tankar. Vad händer härnäst? Känns lite bättre efter nattens samtal, men långt ifrån bra.

Skjuter som vanligt det åt sidan tills det brister. Grät för första gången på många månader häromdagen. Behöver samla mig, sakta men säkert finna mig själv igen.

145








Alltså, jag gick runt med den jävla ponchon långt efter att det slutat regna. Så typiskt mig... Det har hänt att jag kommit på mig själv med att gå runt med paraply inomhus.









Jag och mina svindyra praliner. Lite smått kladdiga blev de efter den varma bilresan hem, men åh så goda!

Jag gillar Göteborg.

144

Det är så svårt att göra dig nöjd Jannika. På din begäran; ääännu mer bilder från i fredags. Observera ditt burktorn och ölen på magen. ;)









143

Oj oj oj, bloggen har uppenbarligen inte blivit prioriterad den senaste veckan. Men nu ikväll har jag tid (då halva Norrköping är på Munken och har det FETT SKOJ... bitter, jag?). Det har varit mycket som hänt på sistone, aktiviteter, känslor, tankar, samt bakfylla från igår och jobb imorgon. Så här sitter jag alltså framför datorn.

Så, vad har hänt? Sammanfattningsvis åt jag tapas på Meze och drack drinkar på Hugo förra fredagen, tog det lugnt ute på landet för att senare äta pizza på Asti och ta en krogrunda på lördagen, fika, hamburgare på Texas Longhorn och Transformers 3 på söndagen.

Tisdag och onsdag var jag ju i Götelaborg! Det var så bra, åh.. Liseberg, svingod oxfilé på Chez Amis och en hel del shopping. Att vissa saker kunde gjorts annorlunda är vi flera som tycker, men på det stora hela AWESOME. Planeras redan för en ny tripp dit. Jag är också väldigt sugen på ett besök i Oslo snart. Typ nångång i augusti.

Senare på onsdagen blev det även häng på Världens Bar, och senare lite öl och prat mitt i natten med Markus.

I torsdags var jag med Martin. Han bjöd på tacos.

Igår var jag som sagt Party-Anna igen, som Paul så fint kallade mig för ett tag sedan. Först var vi hemma hos My och Nicko, efter det ett fullproppat Munken med längsta toalettkön och sist men inte minst Hugo. Där dansade vi så svetten rann!

Idag var jag inte så kartig. Fy så dåligt jag mådde. FY. Lunch med Jannika på McDonalds hjälpte en del.

Men ja... Det var det. Här kommer några bilder från igår. Nyinköpt röd klänning från Zara har jag på mig.







142

Påväg till Göteborg. Det luktar saltgurka och fis i bilen.

141

Idag har jag fixat min utväxt och putsat till frillan, eller rättare sagt My gjorde det. Sen lunchade vi på Espresso House, jag tog grillat surdegsbröd med brieost och svamp och hon tog en caesarsallad med sallad som det var grus i. Köpte även ett nagellack. It looks gooood.



Jag har tvättat kläder hela eftermiddagen, inte så väldigt skojigt, men nödvändigt.

Nu ska jag hoppa in i duschen, cykla ner till Martin, sen ska vi ut och äta tapas, och senare eventuellt möta upp My, Nicko, Erik och kanske Jannika för en öl.

Jävla regn.

140

För ganska exakt ett år sedan. Minns det som igår när jag låg i parken och bara grät, grät, grät för det gjorde så ont när han sa att han inte längre var säker på vad han kände för mig. Han hade varit så lättirriterad hela den månaden och jag förstod ju inte varför, förrän då.

RSS 2.0