313

Lite trött är man allt. Fest både fredag och lördag, imorrn är det på't igen. Träningen får dock lida, men men, man lever bara en gång... är bara ung en gång... ;)

Ska strax iväg och käka på Texas Longhorn med Jannika och Mats, sen blir det Avengers och en stooor biopopcorn.



Här har jag använt mascaran, blå ögonpennan, rouget och läppglanset som jag köpte häromdagen. Gul ögonskugga från Nude 'Tude-paletten och grön från Eleven 180-paletten.

Toodles!

312

Idag hade jag tänkt köpa träningskläder och kanske nått tjusigt klädesplagg till helgen. Istället blev det två halsband och en parfym; Amor Amor Summer 2012. (Och nu har jag beställt hem alla fem säsonger med The Wire)



Och låt mig bara säga ååhhhh vad gott den doftar!! Sommarkänslor! :D

Toppnoter: ananas, granatäpple, grapefrukt
Hjärtnoter: ros, apelsinblomma
Basnoter: amber, sandelträ, patchouli

311

Dessa godsaker fick följa med mig hem igår... :)



Rouget "Pink Reef", läppglanset "Sea" och ögonpennorna "Wave" och "Water Spring", samtliga produkter från sommarkollektionen.



High Tech Lighter i nyansen "Venus" och Multi Lash Mascara.



Rougeborste "340".



Handlade man för över 500 kr fick man Maria Montazamis paljettnecessär med på köpet... Inga problem!

310

Härlig dag. Började med att sola och träna, sedan åt jag en ljuvlig sallad från Paus. Slocknade i soffan och gjorde sedan iordning mig för klubbkvällen på Make Up Store. Där handlade jag för nästan 900 kr; ett läppglans, ett rouge, två ögonpennor, en mascara, en rougeborste och en High Tech Lighter (som man kan använda som highlighter eller som primer till ögonmakeupen). Läppglanset, rouget och ögonpennorna är från årets sommarkollektion "Coral". Anyhoo, bilder kommer imorrn. :)

På söndag blir vi förresten ett litet gäng som ska se Avengers på bio! Ser fram emot det som ett litet barn!!

309

Norsk hiphop - hiss eller diss? Jag tycker den här låten är väldigt catchy... :)


308

Dags för en uppdatering då. Har haft en helt fantastisk helg med Kim på besök. Bowling (båda fick exakt samma poäng, svettig match och ett ölglas rikare då vi blev utelåsta på rökterassen och fick ta brandtrappan ner), Hunger Games på bio, massa god mat och massa mys... Nu känns det däremot inte lika bra. Nu när han åkt.



Har visst skaffat mig en del planer framöver. Nu till helgen blir det inflyttningsfest, nästa onsdag klubbkväll på Make Up Store, nästa helg födelsedagsfest, helgen efter det födelsedagsfest igen och helgen efter det är det ju reggarekonsert ute i Blacka. Så atte.

Imorrn blir det jobb igen, efter långledighet (puh), och så träning efter det tänkte jag.

Tågbiljetterna som brinner inne pga den inställda makeuputbildningen får jag faktiskt kompensation för av Mariart, makeup från Emite till det värdet. Det är bra tycker jag. Spännande att se vad det blir.

På återseende hörrni.

307

Random pics från helgen:







Imorrn kommer Kim hit. Det blir mys. :) Men först jobb från kvart i sju (så jag borde egentligen sova nu)!

Och så två låtar... Den andra är den jag försökte nynna på i kassan för ett tag sedan Jannika, som jag och Mats hade dansat till!



306

Nu ligger jag på 61,8 kg trots en del godsaker och alkohol de senaste dagarna... Känns bra!


305

Har överlevt dagen, gött! Imorrn har jag sovmorgon, sen blir det att dra till gymmet med nicko. Ser jag fram emot :) idag köpte vi förresten festivalbiljetter till globalgathering i England istället, blir nog riktigt bra det med. Jag, cb, adam, jalle och johanna! :) Sol och bad i för stunden okänt land dagarna innan...


304

Väldigt trevlig kväll. Munken, cromwell och Wasa med nicko. Spontant, precis som det ska vara. Upp om sex timmar, jobb, påskfirande och sedan tennis 21-23 imorrn. Lång dag med andra ord :) godnatt!


303

Okej den här veckan är officiellt den sämsta på länge. Jag har fått reda på att makeuputbildningen är inställd och så fick vi inga biljetter till Tomorrowland, de två saker jag sett mest fram emot. Så idag är jag deppig, och säkert en liten stund framöver... Fast inga tårar ännu.

Nu ska jag föna håret, sen blir det öl med Nicko.

302

Fest :) i så gott humör...


301

:D x 2374234


300

Tröstshopping på kicks.se, att jag fick 20% rabatt på hela köpet rättfärdigade det hela ännu mer.


MAC "239" Eye Shader Brush - till att packa färg på ögonlocken.


theBalm "Bahama Mama" Bronzing Powder - en matt bronzer.


theBalm "Mary-Lou Manizer" - highlighter som jag hört mycket gott om.


Smashbox Creamy Cheek Trio "In Lights" - krämrouge från årets vårkollektion.

Och imorgon, efter jobbet och innan träningen, ska jag köpa Maybellines flytande foundation och kompakta puder i serien "Fit Me", nu har jag varit halvnöjd med min puderfoundation från bareMinerals ett bra tag. Dessutom är jag inne på de sista smulorna av pudret "Sexy Mama" från theBalm.

299

Jag kan verkligen inte beskriva med ord hur ofattbart besviken jag är just nu... Jag befinner mig i chocktillstånd och kan inte riktigt fatta. Vad ska jag göra nu? Fan det är tungt, all luft gick ur mig...

En i övrigt bra dag. Det var hur skönt som helst att träna och jag märker redan att jag orkar mer. Löpbandet och jag börjar sakta men säkert bli vänner. Ett supermysigt telefonsamtal med Kim när jag kom hem, as always.

298

Från slutet av mars/någon gång i april de sex senaste åren... Sweet sweet memories. Korten från 2009 och 2010 är tagna i Oslo, och på det från 2008 var jag uppe i min maxvikt. Lite har man ju förändrats i alla fall?!


2006


2007


2008


2009


2010


2011

297

Det blev en sallad på Paus med Nicko, My, Jannika och Sara idag också. Fruktansvärt trevligt.



Efter det köpte jag och Nicko lite lösviktsgodis på Hemmakväll inför filmmyset, och sedan slank jag och Jannika in på Make Up Store. Där kollade jag på ett rouge som jag läst mycket om, och åh jag blev förälskad! Klart det fick följa med mig hem... :) "Must Have" heter den nyansen, och det är ett matt rouge.



Och här har vi hela min samling, jag älskar varenda ett! De jag har från MUS (från vänster) är "Lust", "Must Have" och "Lush" och så har jag "Dainty" från MAC som för övrigt är ett mineralrouge.


296

Bra dag igår! Det gick bra att gymma, och senare på kvällen blev det laserdome för första gången i mitt liv. Det var verkligen min grej känner jag...



Sedan gick vi och käkade på Taco Bar, det var riktigt gott, åhh vad jag älskar tacos!! ;D Nacho Deluxe plus guacamole fick det bli för min del. Jag och Nicko tog spårvagnen hem redan vid tio, vi var så otroligt trötta och satt och gäspade hela tiden...

Nu är det förresten bestämt att Johanna ska med till Tomorrowland, fy fan vad kul!! Trodde inte att det gick att se fram emot det mer, men det var tydligen möjligt! :D Och ja... Vad mer... Verkar som jag får semester v. 26, 27, 30, 31 och 32. Det blir en fin sommar.

Idag har jag äntligen beställt min första GlossyBox, jag hade ju tänkt göra det redan innan första boxen, men det har inte blivit av. Vecka 17 kommer aprilboxen och jag är spänd på innehållet. Den veckan börjar jag ju på makeuputbildningen också och kommer få massa smink, bilder utlovas!! ;D



Idag blir det chill... Sex and the City, och senare film och godis hemma hos Nicko. Jag vill verkligen träna idag också (!!!), men skippar det. Satsar på imorrn istället. Skönt att dra till gymmet efter jobbet. :)

RSS 2.0