222

Sminkad och klar! Packa färdigt, sen ner och växla pengar... Äta nått kanske. London here I come!! Puss :)


221

Av en slump befann jag mig redan i hallen när det rasslade till i brevinkastet. Förstod med en gång vad det var - mitt älskade smink!! :)


220

Ett blekt men ändå ett glatt godmorgon! Idag ska jag till London (för första gången), jag har gått ner 2 kg och mitt paket från Nelly har kommit.. ;D


219

Ibland tvivlar jag på mig själv, huruvida jag klarar att hitta någon att älska, som är bra för mig. Som älskar mig lika mycket tillbaka.

Jag tänker att kanske är jag för kräsen, men letar efter helt fel saker, inte söker de rätta egenskaperna i en kille. Bara jagar efter det som är komplicerat och svårt. Innerst inne vill jag ju att kärlek ska vara lätt (eller så lätt som det kan vara).

Får gärna återfall, provar gärna en gång för mycket även fast jag vet att det inte är "meant to be". På så sätt får jag den trygghet jag vill ha, om än för en kort period, men jag slösar också bort tid.

Tjugotre år gammal är jag, och blir stressad av tanken att jag kommer sitta där när jag är 30+ och fortfarande inte hittat någon att spendera livet med. Folk säger jag har tid, jag vet jag har tid för ärligt talat trivs jag som singel och träffar hellre ingen än någon jag vet är helt fel, men detta är min största skräck. Att jag i slutändan blir ensam, för att jag gjort fel val här i livet.

Med det sagt är jag också glad för att jag fått uppleva så mycket kärlek i mina dagar. Min ungdomskärlek Markus, min ihärdiga flirt med Henrik, min stora kärlek Kim och min romans med Martin. De har betytt mycket för mig, varit med och gjort mig till den jag är idag, fått mig att känna mig älskad och kommer alltid finnas i mitt hjärta.

Men gud vad ensam jag känner mig nu. Ångrar mycket. Många frågor men få svar. Önskar att allt ordnar sig tillslut.


218

Ännu mer shopping på gång!! I'm crazzzzyy!









Fast nä. Jag stoppade mig själv i sista sekunden. Nog får vara nog, men nu vet ni i alla fall vad som står på min önskelista (och vad som antagligen kommer beställas vartefter). ;)

217

Lite nattashopping (ajabaja innan London men det var inga dyra saker)...





Lipgloss, concealer/highlighter och ögonbrynsset. Det börjar bli tydligt att jag har en fetisch för paletter. Hur som, jag är spänd på alla tre produkterna!

Jag har förresten ett nytt projekt på gång (fick veta det idag), det kommer bli så jävla kul!! Vet ännu mer efter tisdagen, då blir det brainstorming hemma hos Jannika. ;D Så jag återkommer helt enkelt.

Sova kanske? Ska upp strax innan 6.

216

Tänkte bara prova den nya blogg.se-appen. Och slänga in en bild på hur jag ser ut just nu (ena ögat mer sminkat än det andra då jag experimenterat lite).


215

Fick med lite prover i min beställning från Eleven, då bland annat denna rengöringsgel från Mario Badescu. Och den ska provas kan jag lova! Den ska rengöra på djupet och fräscha upp oljig hud utan att torka ut, och det låter ju inte helt fel? :)


214

Godkväll!

Idag har jag fått igång min Iphone, skapligt nöjd är jag såklart. Nytt nummer har jag också.

Tänkte bara klargöra en sak, angående Jannikas kommentar om att en foundationborste borde vara lite plattare. En traditionell sådan ska vara det. Puderborsten å andra sidan kan användas som en såkallad "stipple brush", och ska då alltså vara mer rund. Detta ska ge en "airbrushed effect". Så nu vet ni det. ;)



Såhär kommer jag se ut i London? Redbull och vodka liksom. Schkål?

Bild på paletten blev det inget av idag. Imorgon (jag lovar!!!???).

213

I fredags gjorde jag en del inköp på Kicks - och vilken service jag fick! Hon som hjälpte mig var otroligt trevlig och professionell.


Det här är egentligen en puderborste, men jag har blivit tipsad att den fungerar ypperligt med flytande foundation, så det är vad jag kommer använda den till.


Foundation och löspuder. Välbehövligt.


Från Depends höstkollektion, nr 259.


Applikatorer, flytande svart eyeliner, två tester på parfym som de skickade med och två kajalpennor (som synes från H&M).

Känner mig mer än nöjd. Idag hämtade jag ut mitt paket från eleven.se (snabb leverans, det gillar vi), bilder kommer imorgon!! :) Har dessutom fått bekräftat nu att jag kom in på makeuputbildningen, så nu är det bara att bita ihop, ta sig igenom den här vintern, och sedan; Stockholm here I come!!

212

Då var paletten beställd. Sweet!



211

Godmorgon!! Trots för lite sömn är det ljuvligt att vara uppe nu, solen skiner och Kim sitter på tåget påväg hit.



Upptäckte ett så mysigt bageri några få minuter ifrån mig. Hehe. Där köpte jag lite frukost i form av sötsaker. Jag har varit hungrig i två veckor, men nu har jag äntligen fått lön!! ;D



Och så lite musik såhär på morgonkvisten.

210



Ganska exakt ett år sedan. GUU vad tiden flyger iväg (har sagt det förut, säger det igen, som så många andra sagt innan mig)... Ett år äldre, klokare, mer erfarna, eller hur var det? Söta var vi, och söta är vi i alla fall, även fast ganska mycket har förändrats. På lördag blir det att se sig om ute på Kulturnatten, och detsamma gjorde vi när kortet togs.

209

Yo.

Vilken konstig morgon det blev. Jävla glasmästare som skulle komma omänskligt tidigt och byta glaset i min balkongdörr. Vilken konstig dag det blev i övrigt... Övertrött, ledsen, irriterad, glad, rastlös, ja jag vet inte alla möjliga sinnesstämningar blandat och på en och samma gång...

Imorgon ska jag upp omänskligt tidigt igen! Den här gången är det tvättande på schemat. Dumma tvättstuga som aldrig har tider när jag vill. I HATE YOU (faktiskt).

Men atte. Får se hur den här helgen blir. Förhoppningsvis fantastisk.

208

Skulle egentligen spelat tennis imorse men magen sa ifrån. Somnade om och sov bort halva dagen. Det är så mycket som rör sig i mitt huvud just nu att jag blir helt utmattad. Helt energilös.

Pratade med Kim i telefon förut, det var jättemysigt, och sedan fick jag besök av Markus. Vi pratade om allt mellan himmel och jord, men mest om kärlek. Ganska tacksamt att ge varandra råd då man känner varandra utan och innan.



Dagens makeup, brun och orange ögonskugga fick det bli. Big Bold Mascara på det.

Imorgon ska här jobbas (efter fyra lediga dagar), 12-20:15. Direkt hem och slänga i sig nått litet att äta, sedan ska jag spela tennis 21-23. Kommer somna som en stock efter det. Kommer nog somna som en stock även idag.

På fredag får man äntligen lön!! Då ska jag köpa en väldigt försenad födelsedagspresent till Kim som kommer med tåget halv två, och fylla på sminkväskan lite. Ska även uppsöka en Telia-butik för att fixa med simkort och skit till min nya Iphone... Pengar är bra...

Och nästa fredag bär det ju av till London. Oboy!! Tiden går fort.

Nu ska jag ställa mig och laga matlådor (jippi).

207









<3<3<3

206



Välkommen hem lilla vän.

205

Om gårdagen var allt annat än produktiv, så har den här dagen gottgjort för det flera gånger om. Vad jag, mamma, pappa och vaktmästaren har fått saker gjorda idag! Jag har äntligen fått upp en duschstång, jag har fått ett telefonjack, vi har lagt ut en matta i vardagsrummet, ovanför sekretären har vi satt upp en jättefin antik klocka som min mormor köpte en gång i tiden. Vi har nästan blivit klara med sminkbordet, bara att dölja sladdarna lite bättre, köpa en ny glödlampa då en av de tio jag köpte typiskt nog inte ville fungera och skaffa en bättre stol.



Vad tycks? :)

204

Värdelös dag. Sovit bort hela för jag mådde så dåligt. Extrem bakisångest. Jag återkommer imorgon istället...



Såhär såg jag ut igår, kvällen till ära använde jag ljusrosa, rosa, mörklila och metallicgrön ögonskugga, blev väldigt nöjd om jag får säga det själv. :) Kul kväll i övrigt, både jag och Jannika gick hårt ut och var svinpackade redan vid tio... Fler bilder kommer, har ett antal både på mobilen och digitalkameran.

203



Gud vad sexiga arbetskläder man har på K-Rauta... Men gött med fleecejacka i alla fall. Det börjar bli kallt ute. Brr. Jag som är så frusen av mig dör litegrann varje vinter.

Badminton idag. Gick sådär.

En arbetsdag kvar, sen är jag ledig i fyra dagar! Och vad ska jag hitta på då? På lördag ska jag baka muffins, senare på kvällen ska visst Jannika och Nicko komma hit. Lär väl slinka ner lite vodka innan det vankas utgång. På söndag ska mamma och pappa komma hit och hjälpa mig med lite grejer i lägenheten, bland annat göra klart sminkhörnan (ett himla tjat om det känner jag). Annars har jag inte en jävla aning.

Jahopp. Lite närhet och kärlek hade suttit fint nu.


202




Tummen upp för... kärlek, sex, vänner, familj, riktigt bra musik, How I Met Your Mother, sova, våfflor med grädde och sylt, Red Bull (och vodka), skönhetsprodukter och smink, kläder, resa, träffa nya människor, uppleva nya saker, spela tennis, inredning, Zelda... Ja allt som gör livet värt att leva. :)


201

Saker som jag suktar efter idag;





Ååhhh det är så mycket jag vill ha! Shopoholic or what?! Det kommer bli en beställning utan dess like som jag kommer göra på eleven.se vartefter...

200




Firar mitt 200:e blogginlägg med två bilder på Full-Anna, som på många sätt är min största fiende, men som också är ganska skojig.

199

Vet ni vad jag nyss kom att tänka på? Den här sommaren, som för övrigt har varit helt fantastisk, är den första sommaren sedan 2007 som jag faktiskt bott i Norrköping. Och samma sak gäller jul. Jag ska få uppleva hela den svenska julen igen, med allt vad det innebär! Julmust är t.ex något som jag saknat så otroligt mycket när jag bott i Norge. Och jag kommer dessutom vara ledig hela julveckan!! Kan det bli bättre?

..Ja det kan det, men det återkommer vi till. Anyhoo. Julmust ftw. :)

198

Nu flyger grisar... Efter alla dessa år har jag äntligen lärt mig att gilla keso. Mumma :)

Idag har jag varit på Ikea med pappsen, spegel + belysning införskaffades. På söndag ska vi få upp skiten. Är så spänd på resultatet!!



Ungefär såhär kommer det bli, fast i mindre format. Mindre bord med plats för en stol, mindre spegel, men samma färger och samma belysning.

Blir att ta det lugnt idag igen. Ska laga matlådor, barbecuekyckling med jasminris, och till middag blir det tacos... Och så en himla massor med How I Met Your Mother-avsnitt.

Hämtade ut paket från http://www.kinoshopping.se/ idag, det innehöll lite smått och gott. Jag fick dessutom med en massageolja för att jag handlade över 500 kr, inte dåligt :)

197

En ganska produktiv dag har det varit. Fått upp gardiner och packat ner sommarkläderna i kassar. Så blev jag lite rastlös och bestämde mig för att lägga en makeup.




Jaha, det var inte det lättaste att få det att fastna på kort, det är ärligt talat snyggare i verkligheten.

Har förresten använt Big Bold Mascara från Isadora som jag köpte för ett tag sedan (vet att Jannika ville se före- och efterbild, du fick efterbild nu okej). Ögonskuggorna är från Lancome och Estee Lauder. Foundation är Superbalanced Makeup från Clinique, me like...

Kom till insikt att jag verkligen behöver en svart eyeliner. Varför har jag inte en svart eyeliner?

196



195

Jannika var så göllegöll igår, hon överraskade mig med läppbalsamet jag bloggade om häromdagen. And it's lovely!! <3



Från inatt. Aningen överförfriskad var jag, Martins och Tommys fel som beställde in massor med vin. Kul kväll men jobbig. Många tankar och känslor i omlopp. Återigen; Jannika du är en pärla.

Otroligt seg arbetsdag blev det idag... Guld värt med mat hos mamma och pappa, glass och snacks framför Assassination Games.

Nu väntar två lediga dagar.

194

Förvirrad, ledsen.

193

Ut och käka med jobbet (och några fd arbetskamrater) senare idag då, och så en utgång på det! Blandade känslor... Men mest ska det bli kul! Vi blir väl 25 personer, ett skapligt gäng med andra ord!!

En liten låt för att komma i partystämning. På med high heels och så botten upp med vodkan?!



Eh, ja, men godnatt då.

192

Då var anmälningsavgiften till makeuputbildningen betald. Nu väntar jag bara på bekräftelse!! Så otroligt spännande!! :)

Saker som gör mig lite våt i brallan just nu;


Primer från the Balm.


Foundation från Clinique.


Concealer från Helena Rubinstein. Den här körde jag mycket med för några år sedan - älskar den!


Pressed Blot Powder från MAC.


Parfym från D&G, med noter av rosépeppar, ros och irisblomma.


Läppbalsam från Fruit Gorilla & Friends.


Snabbtorkande överlack från Seche Vite.

Främsta inspirationen har varit Kicks Magazine som jag fick hem med posten idag. Så mycket man vill ha, livsfarligt det här... Om jag ändå vore rik, right? :) Men en del ska jag unna mig, om inte annat kanske det finns något på taxfreen, eller för all del i London.

191


Foundationborste från EcoTools.


Concealerborste från Idun Minerals.


Rougeborste från Idun Minerals.

Allt kommer från eleven.se, och allt detta ska hem till mig inom kort. Det kommer bli superduperawesome (känns såklart extra kul i och med att sminkbordet kommer vara klart tills dess, på tisdag bär det av till Ikea).

Förresten, fick mail från Mariart School of Makeup & Hair idag. Det är bara för mig att betala anmälningsaviften så vet jag vad jag kommer göra i april nästa år.


190

Jag vet inte om det bara är ikväll jag känner såhär, imorgon är en ny dag och kanske det blir nya tag för mig då. Kanske det håller i sig.

Det är bara så himla mycket jag är besviken på just nu. All luft har gått ur mig och det känns meningslöst. Jag behöver komma ifrån, få distans till saker och ting. Tänka om. Finna min väg så att säga.

Att fortsätta skriva i den här bloggen är inget jag kommer prioritera, det jag vill sätta ord på är alltför privat för att läggas ut för allmän beskådan. Förstår inte vitsen med det.

Känner noll motivation till att gå ut och festa. Blunda för sina bekymmer för en kväll, dränka sina sorger i alkohol, få uppmärksamhet som inte betyder ett jävla skit. Det ger mig ingenting just nu. Bara tanken på den kommande lördagen ger mig magont, för jag har en misstanke om vilken sinnesstämning jag kommer vara i. Hur det kommer vara.

Nog om det. Dags att fokusera på annat. Dags att tänka på mig själv.

189



I'm bulletproof, nothing to lose
fire away, fire away
ricochet, you take your aim
fire away, fire away
you shoot me down, but I won't fall
I am titanium
you shoot me down, but I won't fall
I am titanium

188

Jag har så mycket kärlek att ge, men du är inte här. Jag vill ha dig här hos mig.


187

Backstagebilder från plåtningen. Nysminkade och redo för action. Sen att de innan oss var jävligt sena och att vi fick vänta alltför länge på våran tur är en annan femma. Vi hann ju i alla fall utforska ställets kaffemaskin.





186

Okej angående den paletten jag skrev om tidigare, jag (rättare sagt Jannika) har hittat en ännu bättre! 180 ögonskuggor, både matta och med shimmer. Den andra var ju bara shimmerskuggor, och trots att recensionerna säger att kvaliteten på pigmenten varierar så gör möjligheten att experimentera med alla färger värt det.




Idag skruvade jag ihop ett bord jag fick av mina föräldrar för ett tag sedan, fick plötsligt idén att det kunde agera sminkbord. Sagt och gjort, nu behöver jag bara skaffa en spegel och belysning. Kommer bli perfekt.

185





















Och här är resultatet från gårdagens plåtning! Born to be models or what? ;)

184



Ska köpas (så fort ekonomin tillåter). :) Helt fantastisk palett från eleven.se. Tillsammans med mina ögonskuggspenslar från EcoTools kommer det bli hur bra som helst. Gud vad jag längtar!! :)

183

Fan vad kul det var på Modellfabriken med bästa Jannika idag!!! <3 Vi är då för snygga. Smakar det så kostar det, nudlar resten av månaden typ... En fantastisk erfarenhet rikare dock. Många skratt blev det när vi gick igenom alla bilder.


182

This beat's for all my freaks... ;D


181

Det blev allt lite shopping idag. Det är jag värd.



Dry shampoo från Batiste och Big Bold Mascara från Isadora. Har hört mycket gott om båda produkterna så det ska bli spännande att testa. Kicks I love uuu. Lyckades dessutom få med en förbipasserande spårvagn på bilden.



Sötaste burken ever!! Lite mer te till min samling. Jag gillar te. Namnamnam.

180

---

Mobilinlägg nr 195

Fy fan vilken ohotad kvalmatcher!! Lina och Nicko är de sistE mÄnniskorna Björne! Blev kcbsgke lie väl mycket flicka för Jannika på korg tid, MSN what the hell. Är så glad att Anna följd med ut. Fy fan vD full jag är. Hittade nån trevlig karl på dansgolvet. Förutom Hemstad, Hehe. Tror jag gav honom nGit lysrör av nogor slag. Han blev gakf. Sen travade jag Vahter och Micke. SKOJ!!!! Iallafall, hade det msyuft pgs dangovdt. Godnatt.

2011-08-20 @ 03:58:39 Allmänt Permalink

---

Det här kan vara det bästa blogginlägg Jannika någonsin skrivit. Allt blev bara så oerhört fel. Definitivt lite väl mycket flicka för henne på korg tid. Fyllelås på mobilen, någon? Det här kommer jag leva länge på... http://yanken.blogg.se är värt ett besök, eller två.

179

Sådärja, nu har jag ansökt till en fyraveckors makeupkurs i Stockholm i alla fall. Enda nackdelen är att den inte börjar förrän april nästa år, gud vet hur mitt liv ser ut då... Kanske likadant som nu (hope not), kanske helt annorlunda. Det hade varit legen..wait for it..dary om jag blev antagen dock!

178

Okej folk är ute och dricker och dansar och har det jävligt kul nu. Inte jag. Jag sitter hemma och kollar på How I Met Your Mother, men vet ni vad? Det är helt okej. Jag har inte energi till något annat och då är jag dessutom fräsch tills imorgon då jag och Jannika (och hennes syster?) ska leka modeller. Bli sminkade och förhoppningsvis få sjukt snygga bilder tagna. Awesome.



Alltså fy fan vad sugen jag blev på att utbilda mig till makeupartist. Någon som har 60 000 kr till övers?

177

Jaha, vaknade med feber på min lediga dag. Alla planer fick ställas in... Istället har jag kollat på tv, läst och ätit pannkakor i min ensamhet. Det har ärligt talat varit ganska skönt att bara ta det lugnt och vila, bortsett från att jag haft så mycket tid att tänka (man är ju sin egen största fiende som alltid). Nu på kvällen pratade jag med Kim i telefon, fick goda nyheter. Är så glad. Om tre veckor kommer han hit, båda lyckades få ledigt!! HURRA!!

RSS 2.0