295

Startvikten hamnade på 62,4 kg, vilket överraskade mig positivt för i början av veckan låg jag på 64,5... Bra början, något rätt gör jag ju! Tänk att jag både vägt 10,5 kg mer än det här, men också 5,5 kg mindre. Jag pendlade ganska mycket i vikt förut...

Nu har jag precis ätit frukost, ett kokt ägg, en knäckemacka med rökt kalkon och tomat och keso med skivad banan. Ordentligt utvilad är jag också. Lyssnar på den här låten och har det bra (bortsett från att mina högtalare verkar ha gått sönder efter att jag hade ner den ena i golvet för några dagar sen);



Ser fram emot att gymma nu. Jag kommer träna både på måndag och tisdag också, och på onsdag blir det två timmars tennisdubbel. Sedan på torsdagen blir det fest och utgång, och på fredagen ska jag vila. Så får vi se vad helgen bjuder på för möjligheter till träning. :)

Igår lade jag förresten märke till, när jag kollade på lite gamla bilder, att mina ögonbryn (som jag haft en del komplex över då jag överplockade dem när jag var yngre) har växt till sig de senaste åren. Förändringar som man inte gärna lägger så mycket märke till då de sker över en längre tid. Jag gillart :)





294

Och nu har jag börjat mitt nya nyttiga liv! Redan i måndags började jag lägga om kosten, mindre portioner, tänka lite mer på vad jag stoppar i mig och inga sötsaker bortsett från en energidryck imorse. Jag kommer ha 1-2 dagar i veckan som jag kan unna mig något mer.

Idag var jag på gymmet för första gången på över två och ett halvt år. Senast var i Oslo dårå. Var där en timme i alla fall, varav 35 minuter kondition... Så atte. Det blir nog bra det här. Varva det med tennis och promenader. Imorgon är det på't igen, denna gång i sällskap med Nicko och nån/några mer? Och en timme laserdome senare på kvällen.

Imorgon ska jag väga mig och se vad startvikten blir. Mitt mål är att bli fastare, starkare och piggare. Jag vill även komma under 60 kilosstrecket, så uppskattningsvis 3-4 kilo ska bort.

293

Kärlek är viktigt, rentav det viktigaste och det som kan ge störst lycka här i livet. Men... Så fort man enbart definierar sig själv utifrån sin partner och det förhållande man är i, då är det inte längre hälsosamt. Inte heller när man så desperat söker efter kärleken att avsaknaden av en partner kastar en skugga över allt annat. Bara några tankar såhär efter en lång arbetsdag, i väntan på spårvagnen.


292

Två stycken väskinköp som jag gjort under de senaste dagarna. Bägge är från Vila. :)



291

Nu har jag tagit beslutet att inte längre läsa spanska, och inte heller litterär gestaltning när det väl är dags. Det är med blandade känslor, men mest känns det bra... Det blev för mycket helt enkelt. Nu kan jag fokusera på jobbet, på mitt sociala liv och på den stundande makeuputbildningen. Att ge upp är aldrig kul men det kommer fler chanser.

Idag blev det sallad på Paus och en liten tur på stan med Nicko. Mycket trevligt. Vi ska båda skriva in oss på Fitness24Seven den här veckan och det känns fantastiskt. Vi snackade också om en charter i sommar, får se hur det blir med det. Vore awesome!

Nu är det bestämt att Kim kommer hit om strax över två veckor. Det ser jag fram emot jättemycket, det ska bli hur mysigt som helst. :) Tågbiljetter ska köpas imorgon, det är bara upp till mig att undersöka exakt vilka dagar det blir.

Nu väntar tre dagars arbete och sedan ledig helg. På återseende kära vänner. Puss!




Blixten gör att man får crazy eyes.

290

Jag köpte som sagt ett läppglans från Idun Minerals i fredags... Och jag blev så upp över öronen förälskad att jag köpte ett till idag! Så sköna på läpparna, så fina och pigmenterade färger. Nu har jag "Lillian" och "Felicia". :)


289

Snart dags för bowling! :D


288

Det är så härligt att skratta, och med min magnifika humor blir det ju ett par gånger per dag... Senast idag bröt jag ihop över Tessans "it's going to sound a little bit" angående en larmad kundkorg och när hon helt plötsligt låg på magen på kassadisken och skannade varor.

Hittade en bild från mitt gamla jobb...



Min förra chef. Se hur uttråkad han ser ut, och tänk er hur jag står bakom kameran och frustar och har the time of my life. Fina minnen.

287

Den här veckan har jag knappt rört spanskaboken. Jag skjuter hela tiden upp det för jag har inte lust och inte ork, men samtidigt kan jag inte koppla av för jag vet att jag borde. Måste. Och det tar energi. Dumma spanska, jag ser fram emot när kursen är över...

Imorgon är jag ledig (jippi)! Inleder dagen med plugg, städning och tvättid vid tolv, sedan blir det en sväng på stan. Ska kika på Idun Minerals Lipgloss i nyansen "Lillian", lite grejs till håret och vårkläder. Blir nog bra. Efter det blir det lite festligheter med Emelie och senare bowling på Hugo! :)




Från de två senaste helgerna. Min fina vän Adam och min fina vän Nicko. Och så lilla jag.

286

Totalt omotiverad. Fuck jobbet, fuck spanskan, fuck mitt singelliv och fuck min stökiga lägenhet. Vill bara vara ledig och göra roliga saker nu. Vara med människor som bryr sig om mig. Koppla av mentalt framförallt.

285

Idag mår jag inte alls bra, inte en enda glad känsla i kroppen, bara ångest. Uppgiven och helt jävla slut...


284

Igår blev det hemmafest, idag utgång! Har precis fixat mig, ska strax bege mig bort till nicko... :) ha en bra kväll alla, kanske vi ses!


283

Mitt ljusa hår och såklart, arbetskläderna = supersexigt. Eller vad säger ni?


282

Jag har alltför höga krav på mig själv... Alltför lite tro på mig själv. Hur som helst; jag gör bra ifrån mig på spanskan. Fyra skriftliga och en muntlig, MVG på samtliga. Yay for me :) Nu hoppas jag för guds skull att det fortsätter så...

Mitt papercut på tummen gör så förbaskat ont... Att ha nagellacksremover och råka måla nagellack på såret igår var nog inte det smartaste. Det är lite svullet. Suck.

Eh ja och, vad mer. Ledig i helgen, utan att åka iväg varken till Oslo eller Stockholm. Bara en gammal hederlig utgång på lördag, det blir Hugo för hela slanten! Får se om det är nått skojigt folk ute då också. :)

Om några dagar är det exakt ett år sedan det tog slut mellan mig och Kim. Jag visste redan då att det skulle bli svårt att komma över honom, men hade inte kunnat föreställa mig att jag ett år senare skulle ha kommit så kort bit på vägen. Fortfarande singel, fortfarande inte hittat någon annan som får mitt hjärta att banka extra hårt, någon som känner likadant för mig. Det närmaste jag kommit är det jag hade med Martin, men i slutändan var det ju inte rätt...

Tiden är och kommer alltid vara min fiende.

281

Äh glöm Heineken Jammin' Festival... Det har nu blivit ändrat till Tomorrowland i Belgien och jag är så lycklig!! Det kommer bli en sådan fantastisk upplevelse!!


280

Ser fram emot Too Faceds sommarkollektion? Jag?


279

Ikväll har jag fått reda på att:

1) Jag ska på Heineken Jammin' Festival i Italien! Närmare bestämt 5-7 juli.
2) I november ska jag till London och se finalen i ATP World Tour (tennis med andra ord). Plus några extra dagar att turista på.

Och känslan av att det här kommer att bli ett bra år infinner sig. En charter på det så är jag helnöjd (fast om ännu fler resmöjligheter dyker upp är inte jag den som tackar nej heller, så länge tid och pengar finns)... :)

Nu är förresten tågbiljetter och vandrarhem bokat, tolv tågresor och tolv nätter blir det totalt. Nu börjar jag bli nervös och se fram emot det som fan om vartannat. 48 dagar kvar tills det bär av upp till Stockholm!

278



Tusen rädslor

Åter tusen rädslor

Skulle jag uppleva

Återuppleva

För att få vara

Med dig


277

Sthlm var awesome... Ser fram emot nästa gång jag ska dit. Fick väl inte ut det mesta av shoppingen, enbart ett diadem och ett trepack strumpor fick följa med hem pga pengabrist, och inte heller utelivet då vi av flera anledningar inte kom in dit jag ville. Men det kommer fler chanser!! :)


276

Trött tjej på jobbet häromdagen. Sedan blev man sjuker och har varit hemma i två dagar. Fortfarande hängig och lite huvudvärk men förkylningen är typ borta. Hurra!

Imorgon (senare idag) blir det Sthlm för hela slanten. Wallmans salonger och grejer, med fina arbetskamrater.

Fick MVG på de två redovisningsuppgifterna jag lämnat in. Superglad för detta. Hoppas det fortsätter så... Måste göra en muntlig redovisning nästa vecka, över telefon. Telefonskräcken gör sig påmind...

På måndag ska jag fixa boende och tågbiljetter. Makeuputbildningen närmar sig med stormsteg. Mindre än åtta veckor kvar!

Annars händer det väl inte så mycket mer just nu. Trivs i nya hårfärgen även fast jag ser fram emot då jag kan bleka det ännu mer. Nu är det torrt och slitet. Och jag saknar Kim men accepterar att det är som det är. Saknar kärleken i sig...

Samtidigt går mina tankar till min stackars mamma som har brutit nyckelbenet och nu går runt halvt handikappad. Att allt skit ska hända henne...


RSS 2.0