68

Operation "bli av med sötsuget och gå ner ett par kilon" har påbörjats. Som ett tidigt nyårslöfte. Första dagen är strax avklarad och jag inser hur beroende jag egentligen är av socker. Önska mig lycka till!

67

God jul allesammans!
Hoppas ni har en förträfflig julafton. Jag är mätt och belåten efter julmaten, och väldigt nöjd med alla julklappar jag fått. Senare blir det ostkaka med sylt och grädde, bland det bästa jag vet!
Jobbintervjun gick för övrigt bra, får veta nästa vecka om jag får jobbet eller inte. Väntar såklart med spänning.
Klippt mig har jag gjort också. Nu är det fräscht igen, 15 cm kortare!

66




Här är några suddiga och mörka bilder på min nya lägenhet. Pappa insisterade visst på att få med han som bor där nu på ett kort. I februari/mars flyttar jag in, och det blir nog toppen! Ser fram emot att börja inreda, bjuda in vänner på förfester och soffamys.

På torsdag ska jag på arbetsintervju, och jag hoppas verkligen jag får jobbet. Känner mig relativt positiv ändå, men man vet aldrig.

Snart är det julafton. Då blir det julmys med familjen. Längtar till julmat och julklappar! Längtar till att byta julklappar med Kim imorgon.


65

Först och främst; JAG HAR FÅTT LÄGENHET!

Jag jobbar alltför mycket nu innan jul. Det är dock frivilligt och jag kommer jubla när jag får lön i januari, så jag borde verkligen inte klaga (men det gör jag ändå, lite). Tröstar mig själv med att det endast är 36 arbetsdagar kvar. Så får vi se hur lång tid det tar innan jag får mig nytt jobb i Norrköping.




Slänger med två bilder från de två senaste helgerna. Julbord och vinkväll. I'm such a party animal.

RSS 2.0