321

Idag var jag och hämtade ut min andra Glossybox, en höjdpunkt verkligen. :)



Eau de Parfum från Love & Toast "Sugar Grapefruit", mineralrouge från BM Beauty "Peachy Glow", "Pink sugar creamy body lotion" från Aquolina, Pure lip liner från Mschic "Fuksia" och Glossybox egna rougeborste.

320

Öm i kroppen efter volleybollen idag, sträckte svanken eller nått.



Här är min tattoo btw! Tror jag ska ta och döpa varenda liten svala. Den högst upp mot nacken heter Göran.

319

Ehh jag vet ju inte vad jag ska skriva. Å ena sidan känns det som det händer en del i mitt liv just nu, men å andra sidan händer inte ett skit.

Det mest spännande är väl att jag tatuerade mig i fredags (bild kommer vartefter), att jag ska till Göteborg med Åsa och Jannika om två veckor och att allt nu är bokat och klart inför Mallorca-vistelsen och GlobalGathering i slutet av juli. Hurra, hurra.

318

Dåsig fredagskväll efter att ha jobbat och sedan tränat. Det var så underbart folktomt på gymmet! Det kanske var aktuellt med en öl men det verkar inte bli något, så det blir nog sängläge snart för fröken Anna. Ladda för morgondagens reggaekonsert istället. Hoppas vädret är på våran sida bara...

Gud vad sugen jag är på att ge mig ut och springa snart. Jag kan inte minnas när jag gjorde det sist, men det är i alla fall sjuuukt många år sedan. Självförtroendet är därför inte på topp.

Skulle ge så mycket för att älska och bli älskad just nu. Att vara kär. Känns inte som att det kommer hända på ett bra tag...

317

Köpte den här duschgelen idag på Yves Rocher... Nostalgi från när jag var yngre och reste utomlands med mina föräldrar, brukade köpa den då! Doftar UNDERBART!



19 spänn för en flaska.

316

Förstörde dagens träning genom att trycka i mig nästan ett halvt kilo revbensspjäll (!!!) men nu är tatueringstid bokad i alla fall. Nästnästa fredag blir det fåglar på högra skuldran. Idag har jag dessutom tvättat kläder, solat och gosat med en mops. En dusch och en tupplur på det kanske?

Såhär såg jag förresten ut i lördags. En kväll som slutade jävligt dåligt, men det var kul att se mina kära släktingar igen.


315

Mycket trevlig kväll. Snart hem och sova, sen upp och jobba. Imorrn blir det 70-talsfest. :)


314

Igår fick jag min första Glossybox. Hurra.



Mascaran från MaxFactor och läppglanset från Illamasqua blev jag väldigt nöjd med, men det andra som fanns i boxen var inget direkt upphetsande. Jag har redan tre volympuder sedan innan, annars hade väl det varit skojigt antar jag. Provstorlek på en dagkräm från Yves Rocher och ett schampo från Shu Uemura. Kul idé hur som helst, som den beautyjunkie jag är fortsätter jag såklart... :)

RSS 2.0