264

Väldigt bra helg. Shopping med Jannika och Mats, utgång, pratat med Kim i telefon och så tennis nu på kvällen. Saker som får mig att må bra.


263

Skönt med lite sällskap när man är hemma och sjuk...


262

Snart hemma i Norrköping igen. Känns sådär. Jag har verkligen haft det så himla bra i Oslo, med Kim... Och 24 år har man ju hunnit fylla också, fick massa fina kläder av honom :) kommer fram till stationen om en kvart, då bär det av ut till mamma och pappa och bli firad där. Blir bra.


261

Bra start på veckan. :)

Imorgon ska Jannika hjälpa mig färga mitt hår, onsdag tennis 21-23, torsdag studievägledningssamtal på Komvux och så lämna marsvinen hos mamma och pappa... Jobb alla dagar också... På fredagmorgon bär det av till Oslo! Som jag längtar! :)

Så jag är glad just nu. Det känns ju glatt. ;D

260

En kväll full med tankar. Tid till att drömma, planera. Har kanske kommit fram till vad jag vill göra framöver, kanske inte... Just nu låter det bra, realistiskt, men det kan ändras, man vet aldrig med mig.

Jag har hela tiden vetat att jag vill studera vidare, men jag har hittills inte kommit till insikt med vad som är mitt kall här i livet. I vuxen ålder har jag varit inne på ekonomi, turism, ett tag ville jag läsa till socionom.

Nu i vår ska jag gå en makeuputbildning. Inget jag tänkt satsa på, men för att vidga mina vyer så att säga, göra något nytt, lära mig något nytt, se vad det kan leda till. Det här har jag vetat om i några månader nu.

Ikväll har jag kommit fram till följande; beteendevetenskapligt kandidatprogram i Uppsala. Det är kanske min grej.

259

Mitt problem (i alla fall ett av dem) är att jag inte klarar att leva i nuet. Funderar ständigt på vad som kommer härnäst, eller vad som har hänt innan. Det är därför väldigt viktigt för mig att ha något att se fram emot. Några planer gjorda.

Och jag klamrar mig fast vid dåtiden längre än nödvändigt. Inte vara rastlös eller oroad, slå mig till ro, bara ta det som det kommer - åh vad jag önskar att jag kunde det.

258

Söker något. Vet inte riktigt vad... Måste komma till insikt med vad jag vill göra med mitt liv.


257

Nyårsafton var mucho trevligt. Tredje gången jag firar med Johanna sedan jag lärde kände henne sommaren 2006. :)



Nu i helgen känner jag för fest igen. Får se hur det blir med den saken... ;D

Om tre veckor (eller i värsta fall typ fem) så ska jag tillbaka till Oslo. Ser faktiskt fram emot det väldigt mycket... Och det får bli som det blir. Man kan inte alltid tänka, ibland måste man känna, agera utifrån vad hjärtat säger. Om det blir om tre veckor kommer jag spendera min födelsedag där.

Nu har jag förresten varit snusfri i två dagar.

RSS 2.0