139

Idag blev det en riktig kosefrokost (som man skulle sagt på norska) med min kära vän Jannika. Åt goda frallor, drack gott, solade och pratade om killar.




Efter det passade jag på att steka lite mer på min balkong innan det var dags att dra sig mot jobbet. Blev lite spring och fjolliga skrik när jag upptäckte att en skalbagge hade gjort mig sällskap.

138

Att komma hem till honom direkt efter jobbet och maten står klar, jordgubbar och vaniljglass till efterrätt, bra film, pussar och kramar... Kan inte bli så mycket bättre. :)

137

Lite nattashopping blev det också.


136

Ledig fredag till och med söndag! Hurra. Redan gjort upp planer för alla dagar... Frissan och tvättid på fredag, vara med Martin resten av helgen, vi ska kanske äta på Meze, kanske på bio men garanterat ut på landet... Fram tills söndagskvällen, då vankas det Transformers med Jannika och Micke, och kanske nån mer? Sen jobbar jag en dag, sen äre tisdag och då ska vi till Göteborg!!! Taggad.

Fick förresten reda på att jag har möjlighet till en vecka semester i juli, vilket är AWEEESSSSOME. Och så har jag ju en i augusti och en i september. Lite uppdelat sådär.

Hursom. Nu ska jag ge mig på en ny tv-serie, The Walking Dead, och dricka lite saft. På återseende kära läsare. ;)



Full Anna natten till lördag. Kort efter det höll jag på att somna i stolen.


135

Jag har blivit besviken och sårad, trampad på, höjd till skyarna, älskad, saknad. Med tiden har jag blivit avtrubbad och riktigt jävla rädd. Har alltid låga förväntningar, för att kunna bli positivt överraskad, inte omvänt. Har alltid i bakhuvudet att det kan vara över imorgon. Kanske redan idag.

Dock är det tungt att vara ensam, när man vet hur underbart det kan vara med någon som bryr sig om en. Någon att komma hem till. Man får hela tiden väga fördelar mot nackdelar, vinst mot insats.

Bygger upp murar för att skydda sig själv. Sårar hellre än att bli sårad. Jag är egentligen en bra människa men rädsla kan göra så mycket med en.

Jämför mitt liv nu med livet jag levde för ett halvår sedan. Saknar det samtidigt som jag är otroligt glad för att jag är här. Tänker på allt som varit, på allt som väntar, även fast jag inte har en aning om hur saker och ting ser ut om ytterligare sex månader.

Tacksam för att jag har fått uppleva kärlek.

134

Idag skedde det en liten olycka på jobbet.



Jag är lite klumpig. Mitt i all betjäning av kunder har jag ut massa vit färg på golvet. Ringer skamset till Johanna så hon får hjälpa mig torka upp. Även Steve fick skrubba och ha sig. Det gäller att lämna spår, om många år när jag sedan länge slutat på K-Rauta kommer den fläcken finnas kvar. Eller nått. Kul var det i alla fall.

133











(Levande servettlama)

(Död servettlama)









132

Vilken helg! Otroligt minnesvärd. Så himla bra arrangerat av fru och herr Berg.

Fredagen tillbringades ute i Svärtinge. Sillunch (med en underbar laxtårta, hembakat bröd och ett antal snaps), jordgubbstårta och två vinster i spritlotteriet, P2, Martin som badade i hjälm, grillning (majskolvar!! :)), lite dans och ännu mer alkohol.

Vaknade dagen därpå av doften av bacon. Killarna hade fixat frulle, guld värt. Det var lugnt på dagen, alla var lite lagom sega. Jag fick äntligen bada igen!! Lycka.

Efter att vi fått i oss grillade hamburgare hämtade vi upp Jannika i stan, sen bar det av till Stegis! Där skulle det ha väntat ett helrör och en flaska champagne, men nja... Efter mycket om och men, och väldigt tvivelaktig service, så ordnade det sig i alla fall.

Träffade en del otippat folk där. Drack en himla massa rosé. Sjöng i toalettkön. Dansade. Stämningen var på topp sen när vi fick skjuts hem. Seven Nation Army, rött vin som spilldes, jag som var på ett himla pusshumör... Så var det då tänkt att vi skulle vidare till Hugo, jag Martin Jannika och en som heter Marcus (?), men det var ganska stängt. Det blev pizza istället. Och sova!!

Igår var jag ganska sliten. Extrem bakisångest, inte för att jag gjort något jag ångrar, men jag hade tappats på så mycket energi och lycka i helgen i guess. Helt apatisk. Åt pizza, blev pussad på, slökollade på tv hela dagen. Har jag förresten sagt att jag är kär?





(Här vispas det grädde med en borrmaskin)











Och här dog kameran. Bra framförhållning Anna, att du ser till att batteriet är laddat. MEN! Jag hade ju min mobilkamera. Därför kommer det fler bilder. Woho...

131

Tänkte passa på att önska alla en glad midsommar! Imorgon kl elva blir jag upphämtad, nästa gång jag är hemma är väl natten till söndag. Åååhh så kul det ska bli!

130

Och sååå de sista bilderna från i lördags! Puh!











129

Fucking AWESOME!! Nu är det bokat och klart, 5-6 juli blir det Göteborg med Jannika, Nicko och My! Liseberg på tisdagen, senare på kvällen ska vi göra stan osäker (och nej Jannika, jag räknas inte som en av singeltjejerna längre ;)) och på onsdagen blir det shopping för hela slanten. Guu vad bra.



Tänk att det var hela sju år sedan jag var där sist. Tiden alltså... Den går hiskeligt snabbt, samtidigt som det känns så avlägset det livet man levde då. Så ung och ovetandes om vad som komma skall. Över tio kilo tyngre var jag också.


128

LÖÖÖN idag! Woo! Har redan bränt 4000. Lite tråkiga måsten, lite annan shopping... Bland annat dessa lövely tygskor. Har redan ett par gråblå i den modellen. Hehe. Jag har aldrig varit så mycket för att ha samma plagg i flera färger, men ibland flyger grisar.




Nu gjorde kameran att man inte ser så stor skillnad, men det första paret är i alla fall helvitt medan det andra är ljusrosa med ljusbeiga snören.


127








Från brännbollen i lördags. Bilderna är tagna någon gång i början, folk såg ju betydligt mer roade ut senare... Hehe... Synd att jag inte fick några bilder på när Johan, Sofie och Fredrik skulle börja greja med sina paraply. Fasen så kul det var!

126




Dessa låtar går varma i mina högtalare just nu... Enjoy?!?!?

125



Idag köpte jag lite lektyr. Jag är så att säga ganska mångfacetterad. Någon som läst någon av dessa böcker? Och ja jag vet, Aldrig Fucka Upp är inte lika bra som Snabba Cash.

124

Mysig dag med bästa Pillan. Åt sallad från Paus nere vid strömmen, pratade om allt mellan himmel och jord. Gick lite på stan. Hon köpte en assnygg mörkblå klänning och jag ett par shorts. De är egentligen lite mörkare i verkligheten, men ja... Anyhoo.



Träffade av en slump Micke från jobbet så vi slog följe. Hamnade på Wayne's Coffee. Satt där nån timme? Prat om kärlek, träning, Oslo vs Norrköping, bland annat. Mucho trevligt!





Nu är jag såhääär happy. Blir upphämtad om en kvart, två timmars tennis står på schemat. Efter det ska jag hem till Martin. Vi ska kramas.


123




Att alla tillfälligheter, såsom att jag och Jannika bestämde oss för att spontant gå vidare till Hugo den kvällen i maj, att Du var där med folk som Jannika kände sedan innan, att Du tog kontakt med mig efter att ha sett mig kvällen innan... Att allt detta skulle leda till att jag fick lära känna dig, och att vi nu träffas. Det gör mig så otroligt glad, och förundrad över vart livet kan leda en. När man minst anar det händer något sådant. Martin, du är underbar!

122




Oj, så många planer jag har den här veckan... Det kommer gå i ett. Allt från tvättning och städning till tennis till övningskörning till att åka ut till Hans farmor och farfars land, till midsommarfirande ute i Svärtinge till att åka till Stegeborg på midsommardagen. Jag gillart. Hoppas Pillan följer med till Svärtinge och Stegeborg? Och att vi ses imorgon? :)


121

Ännu en fantastisk helg. Tacos, en flaska rött och tv-spel med mr x i fredags, i lördags var det brännboll och utgång med jobbet. Jag var i det vinnande laget båda gångerna! På Hugo träffade man allt möjligt trevligt folk. Drack lite för mycket. Var så himla lycklig. Igår blev det en riktig bakismysdag med mr x... Pizza och film typ... :)






Och nu har jag en veckas semester! Awesome. Berättar mer om mina planer ikväll eller imorgon, nu ska jag strax bli upphämtad av pappa, jag ska gratta mamma på hennes 57-årsdag och övningsköra för första gången.

120

Man tar det jävligt lugnt. Har kvar den distansen, rycker lite på axlarna och tänker att "man får se hur det blir, kanske fortsätter vi träffas eller så gör vi inte det". Trivs såklart men lägger inte så stor vikt på hur det utvecklar sig, för man vet ju att man har det bra ensam också.

Sedan händer något. Man sänker garden, man blir mer fäst. Mer känslor blir inblandade, och man börjar få svårt att tänka sig att inte fortsätta. Han får mig ju att må så bra, klart jag vill fortsätta känna så...

Man börjar bli rädd för att bli sårad. Hjärtat blir ju en slags insats, som man sätter på spel. Vet hur ont det har gjort förut. Vill till vilket pris som helst inte behöva uppleva den smärtan igen. Vad hände med att hålla huvudet kallt?

119




Jag tror bestämt att det nalkas en ny beställning på nelly.se. Bland annat dessa ljuvliga nagellack från Hot Makeup. Brow Boost från Billion Dollar Brows slinker nog också med. Spänd på om det kommer ge något resultat på mina stackars ögonbryn.



I en perfekt värld hade jag även köpt Smokey Eye Palette från Too Faced. ÄLSKA TOO FACED. Å andra sidan lever jag kanske i en perfekt värld just nu, jag har mitt jobb, min tennis, mina underbara vänner, min fina familj och jag är kär.


118



Då har man så man klarar sig över helgen... ;)

117

---

One step closer to the edge

Allt och inget. Fullt schema hela veckan men en tom känsla inombords. Sårad och förvirrad. Nervös. Stress, stress, ångest... Jag orkar inte med skolan. Att ens öppna en bok tar emot, hur ska jag klara av det här då? Vila upp mig på påsklovet, vila upp mig på de kommande helgerna. Nyktert och lugnt. Krossat hjärta. Puss, puss, puss till de som finns där för mig. Jannika, ditt sms betydde så mycket, du anar inte... Du var min stöttepelare när allt annat omkring mig rasade samman. Hur ska jag orka med allt just nu? Det går åt helvete i skolan och killar utnyttjar mig på löpande band. Näe jag förstår faktiskt ingenting alls. Varför blir det så här?

2007-mar-19 @ 22:04 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackback (0)

---

Man vill bara ruska om Anna 19 år och säga att allt kommer ordna sig. Det kommer blir bra tillslut. Det spelar ingen roll att du inte klarade att göra ditt bästa i skolan, du kommer hitta någon som älskar dig för den du är, och du kommer att finna dig själv. Du måste bara ta dig igenom en svår period, sådana kommer det förresten flera av, MEN DET BLIR BRA TILLSLUT. Du är starkare än vad du tror.


116



Skinande rent. Jag är så duktig på att diska (host..). Kanske man ska ta tag i resten av lägenheten också? Fast jag ligger så himla skönt i soffan ikväll.

115

I förrgår spelade jag volleyboll med några vänner, bland annat Jannika. Hon fastnade till och med på bild. Halvt nergrävd.



Känns superhärligt att ha kommit igång mer med träningen nu. Och att göra något jag gillar dessutom. Tennis på fredag och tisdag. Brännboll på lördag (då är det i och för sig alkohol inblandat så nån effektiv träning är det ju inte..alls) och så var det snack om badminton nån gång nästa vecka.

114

Otroligt bra helg.

Saker jag tänker på just nu:
- mr x är underbar.
- jag är så glad för att jag hittat cb, jalle och adam att spela tennis med. och det numera obligatoriska badet efteråt.
- dock har jag sträckt mig (eller nått), har så ont i högra innerlåret. känner mig handikappad.
- snart är jag igång med övningskörningen, kul!
- jag lyssnar numera sönder skrillex. speciellt my name is skrillex.
- därför, bland annat såklart, är jag sjukt sugen på emmabodafestivalen 27-30/7.
- jag är också sjukt pepp på en tripp till liseberg. jag vill!
- semester midsommarveckan. då vill jag sola och bada så mycket som möjligt.

Nu ska jag dricka en kopp kaffe. Äta nått. Sen kanske jag cyklar mot Casa di Pill.


113



Vart tog solen vägen?

Tennis två dagar på raken. Hur härligt som helst! På lördag verkar det som att det är dags igen. Tog även årets första dopp ikväll. Är så avslappnad nu... Och nöjd och belåten...

112

Vaknade en kvart innan jag skulle börja jobba idag. Fick lite småbråttom. Kom otroligt nog i tid.

Ikväll blir det X-men: First Class med mr x och hans bror. Henka tyckte det var lite roligt. Se X-men med mr x liksom. Massa x. Sexmen.

111

Här kommer den utlovade listan på mina favoritprodukter! Woo. Det mesta använder jag mer eller mindre dagligen, medan silverinpackningen, lermasken, ögonprimern och ögonskuggorna används kanske 1-2 ggr i veckan.



Från vänster; saltvattenspray från Sachajuan. Underbar doft, underbar textur i håret! Rekommenderas varmt.
Silverinpackning från Revlon, köpt på Hårvårdsbaren.
Facial Toner från Vera by CCS.
Lermask från Formula 10.0.6.
Doftar jordgubb. Uppfräschande!
Handkräm från Crabtree & Evelyn. Köpt häromdagen, redan en favorit! Händerna blir lena som en babyrumpa, och doften ska vi inte ens snacka om... Yummy!
Warm Cotton från Clean. Älskar.
Mediterranean från Elisabeth Arden. Älskar.
Doll Eye Mascara från Nyx. Bra svärta, bra volym och sitter hela dagen. Bästa mascaran jag haft på länge.
Bronzer i färgen 90 Bronze Tan från Isadora.
Rouge i färgen Lush från MUS.
Otroligt fin färg.
Concealer från H&M. Min trogna följeslagare i många år. Enda minuset är att den inte är så dryg, och därför blir det ganska dyrt när man måste hålla på och köpa nya hela tiden.
Moisture Surge SPF 15 från Clinique. Jämnar ut hudtonen fint. Inte för täckande.
Natural Eye från Too Faced. Fantastiskt bra pigmenterade ögonskuggor. Bra variation av färger.
Och slutligen Shadow Insurance från Too Faced. Får ögonskuggan att sitta längre, vilket såklart är önskvärt. ;)

Någon som provat någon av de här produkterna? Och som håller med/inte håller med?

110

Slapp söndagseftermiddag. Legat i soffan och glott på Heroes. Åt god frukost.



Lagade dessutom mat förut (hallelujah), stekt lax, kokt potatis, broccoli och körsbärstomater fick det bli. Har jag till matlåda imorgon också. Alla tiders!



As we speak ser jag ut såhär. Ganska sliten måste jag erkänna. Kommer förhoppningsvis sova som ett litet barn inatt.

109

... :) Vet inte riktigt vad jag ska säga just nu. Är bara så himla glad.



Min outfit inför volleybollen igår. Bytte senare ut linnet mot en svart top och röda höööga klackar. På med lite skimrande ögonskugga, brun kajal, bronzer och rouge så var jag good to go.

108

Sand överallt, handlederna är ömma, men grymt kul var det! En kebab i magen, en stundande dusch och sen blir det inflyttningsfest!

Hoppas på ännu en godnattpuss ikväll. Livet är härligt!


107

Fabulous friday! Först jobb, fläskfilé med Andreas på lunchen, efter jobbet blev det glass med Adam på Halvars och lite shopping. Detta fick följa med mig hem;



Mötte senare upp Jannika för en fika. Satt och snackade skit i nån timme, sen stängde stället. Cyklade runt på jakt efter någon lugn bar att slå sig ner på. Black Lion var fullt. Bishop var fullt. Vi hamnade tillslut på Hugo, i varsin skön soffa. Efter spring efter cigaretter och rakhyvlar (även ett ombyte för min del) blev det några drinkar och shots. Jag som tidigare på kvällen hade uttalat orden "idag är jag verkligen inte sugen på alkohol". Så det kan gå.






Mucho trevlig kväll med lite dans, lite gulliga sms från mr x och senare en godnattpuss i parken...

Idag sov jag bort halva dagen. Helt slut efter alltför lite sömn de senaste dagarna. Har i alla fall hunnit sola litegrann. Strax ska jag köpa folköl och dra mig bort mot Folkparken för volleyboll.

En negativ sak bland allt det positiva; jag börjar få riktigt dåligt om pengar den här månaden. Vart tog allt vägen?


106





Blev inte riktigt som planerat igår. Var med mr x några timmar hemma hos honom, sen gick vi tillsammans till afterworken. Sen helt plötsligt nalkades det utgång, det blev Hugo som var fullproppat med studenter. Aldrig sett så mycket folk där. Dock behövde vi inte stå i kö, så det var ett stort plus...

Kom hem till honom vid ja, framåt tre var det väl kanske. Hans bror kom lite senare med pizza. Somnade någon gång efter 5? Ville verkligen inte stiga ur sängen vid nio, men jobbet kallade.

Är så glad för att min cykel stod kvar idag, efter att jag lämnat den mitt i stan inatt. Lycka!!

105

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen blir det att cykla ner till stan och träffa en viss kille. Afterwork får det bli en annan dag! ;)



..eller om det blir riktigt drag på det, och de fortfarande är igång när det är dags för mig att bege mig hemåt. Då är jag inte den som är den (jag är den andra).


RSS 2.0