2

Tio dagar sedan sist, men oroa er inte, än finns bloggen kvar.

Det har inte varit lätt att ändra om mitt sätt att tänka och reagera på saker och ting. Det är dock ett nödvändigt ont för min egen del, och för andras. Istället för ständiga tårar är jag nu ganska aggressiv, men jag ska nog hitta en bra balans. Hoppas jag.

Resan är nu betald. 44 dagar kvar till Thailand.

Ledig i tre dagar, morgondagen ska jag spendera med pojkvännen (och min chef, varför i helvete min chef kanske ni frågar er nu, jo för att min pojkvän delar lägenhet med min chef, därav umgänget med min chef, kanske ska jag skriva min chef en gång till... min chef). Vi ska se Jenta som lekte med ilden (minns faktiskt inte vad den heter på svenska... Flickan som lekte med elden månntro?).



Avslutar med ett litet, litet bildregn. Snarare duggregn.

1

Jag var såpass inaktiv på min förra blogg att den togs bort. Helt plötsligt fanns den inte kvar vilket fick mig att vilja slå tillbaka!

Så välkommen hit. Lite ringrostig måste jag erkänna att jag är, många månader sedan sist. Hur ofta jag skriver beror på 1) om jag har något intressant att dela med mig av och 2) om jag har något fungerande internet förtillfället.

Jag råkar veta att jag ska få en digitalkamera på min födelsedag (som för övrigt är på lördag) så det kommer nog läggas upp en del bilder här. Det är ju bra. En annan bra sak är att jag och Kim ska spendera helgen i Sverige, tillsammans med mina fina vänner och min fina familj.

Nu ska jag fortsätta glo på tv. Ha en strålande tisdagskväll.

RSS 2.0