35

Orkar inte tänka alltför mycket på framtiden just nu. Slänger istället in två gamla kort på mig. Först var jag blond, två veckor senare var jag brunhårig. Fyra år sedan.




Nu har jag förresten sökt hela tre jobb! Känner mig duktig. Alla inom kontor och reception. Kommer söka aktivt framöver...

Och imorgon ska jag och Kim gå och se Inception, och senare gå ut och äta tapas. Det blir mysigt. Inte bara mysigt förresten, dödsmysigt! Yeah.

Kl 6 ringer klockan på onsdagen. 7.25 går tåget. Halv två är jag framme och då ska jag, mamma och pappa eventuellt till Söderköping, närmare bestämt Smultronstället.

På torsdag ska jag träffa Jannika och förhoppningsvis Åsa! Och så vill jag ju så gärna hinna träffa Rebecca också innan jag åker med tåget till Oslo på fredag.

På lördag blir det fest. Då ska jag dricka P2, ha på mig en kort klänning och höga klackar, och satsa på att ha en väldigt bra kväll. Vill du joina Emelie?

Kommentarer
Postat av: Ika

41347846

2010-07-26 @ 19:27:23
URL: http://xxikaxx.blogg.se/
Postat av: Emelie

Haha din lille fis, jag som hade tänkt fråga om du ville hånka på en konsert på Fredag! Nåt funky skulle det vara, helt gratis.. För jag har en biljett till dig om du vill ha ;)

2010-07-28 @ 12:01:47
URL: http://pancaakes.blogg.se/
Postat av: Emelie

Det är alltså Funk musik, ganska kul musik att dansa o festa till med andra ord. :) Vi har ju gratisbiljetter så det kan säkert bli kul, så festar vi vidare efteråt. Det är på Rockefeller om du undrar och det öppnar klockan nio. När kommer du med tåget? Puss

2010-07-28 @ 22:34:10
URL: http://pancaakes.blogg.se/
Postat av: Becca

haha den där blonda grejen kommer jag ihåg, tror allt de var jag som starta den;). Hur var inception? var den bra? saknar dig!!! <3

2010-07-30 @ 12:26:30
URL: http://rebeccabf.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0